BIVŠI SRPSKOLIGAŠI GAJE VELIKI RIVALITET: Meso najavljuje golove, predsednik Mentović veruje u snagu svog tima!

Autor:

Sport

10.03.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznati rivali će na otvaranju prolećnog dela prvenstva odmeriti snage u Svrljigu.

BIVŠI SRPSKOLIGAŠI GAJE VELIKI RIVALITET: Meso najavljuje golove, predsednik Mentović veruje u snagu svog tima!

Foto: FK Svrljig

Jedan od zanimljivijih duela na otvaranju prolećnog dela prvenstva Zone Centra biće odigran sutra na gradskom stadionu u Svrljigu. Istoimenoj ekipi će gostovali sastav Pukovca.

Republika

Nekadašnji srpskoligaš, a u poslednjih nekoliko godina redovni učesnik zonskog ranga na zimsku pauzu je sa 27 bodova otišao sa deobe treće pozicije na tabeli. Drugoplasirani Bukovik udaljen je samo tri boda, dok je jesenji prvak zbog bodovne prednosti već jednom nogom u višem rangu. Ekipa Svrljiga je u toku jesenjeg dela prvenstva beležila bolje rezultate na gostovanjima, nego na svom stadionu.

Predsednika Svrljiga, Aleksandar Mentović povodom sutrašnjeg meča poručio je:

- Očekujem dobru i borbenu utakmicu, oba tima se bore za bodove kako bi se što bolje pozicionirali na tabeli. Idemo na pobedu i tu nema govora, igramo kući, doduše po ne baš najboljim uslovima zbog kiše, ali šta je, tu je, sve je to deo sporta. 

Sutra će igrači Svrljiga odmeriti snage sa sastavom Pukovca koji je zimsku pauzu proveo na deobi desete pozicije na tabeli. Reč je o "domaćinskoj" ekipi koja je od 18 bodova, čak 14 osvojila pred svojim navijačima. Za vreme zimske pauze dosta novih lica je stiglo u njihove redove, tokom prolećnog dela prvenstva se očekuju dosta bolji rezultati. 

Novajlija u redovima Pukovčana, Nemanja Marković, popularni Meso, je već tokom kontrolnih utakmica poakazao da će biti veliko pojačanje. On je za naš portal izneo utiske povodom predstojećeg meča:

- Očekujem derbi utakmicu sa puno golova i naravno prvo pobedu u prolećnom delu prvenstva. Sa ekipom Svrljiga smo stari rivali, dueli ovih ekipa znaju da budu jako zanimljivi pa se nadam da će tako biti i ovoga puta. Fokusirano smo da pružimo što bolju igru i da stignemo do pozitivnog rezultata. 

Prvi susret ova dva tima odigran u Pukovcu završen je pobedom Svrljiga rezultatom 4:2.

Svrljig - Pukovac

Subota, 11. mart od 15 časova

Gradski stadion u Svrljigu

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading