PUKOVAC SAVLADAO NOVOSELAC: Marković je pokazao da će biti ogromno pojačanje za nastavak sezone!

Autor:

Sport

13.02.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična igra na obe strane, iskusniji tim je iskoristio svoje šanse pred golom protivnika.

PUKOVAC SAVLADAO NOVOSELAC: Marković je pokazao da će biti ogromno pojačanje za nastavak sezone!

Foto: FK Pukovac

Domaći igrači slave gol

Juče je na stadionu u Pukovcu odigran susret između domaćeg tima i sastava Novoselca.

Republika

Bivši srpskoligaš je već četiri godine član Zone Centar, na zimsku pauzu Pukovac je otišao sa 11. pozicije na tabeli. Sa druge strane centra nalazio se mladi sportski kolektiv iz Novog Sela. Njihova ekipa je krenula sa takmičenjem prošle sezone i odmah su izborili plasman u Prvu Nišku ligu, gde trenutno drže drugo mesto.

Uslovi za odigravanje utakmice nisu bili idealni, zbog svima već dobro poznatog razloga. Ledeni talas okovao je neke delove naše zemlje.

Gotovo da se igrači nisu ni valjano zagrejali, ubrzo posle početka sa centra viđen je i prvi gol. Odličnu asistenciju kapitena Mišića iskoristio je novajlija Marković za 1:0. Ovo je samo dokaz da će Nemanja biti veliko pojačanje za ekipu, i da je reč o igraču koji ima pregršt golova u nogama.

Rani gol presekao je gostujući sastav, kada su i uspevali u nekim trenucima da zadrže loptu u svojim nogama, igrači Pukovca su odličnim reakcijama sprečavali napade.

U 17. minutu viđen je i drugi gol na meču. Opet je Marković bio jedan od učesnika akcije, ali ovoga puta je imao ulogu asistenta, Lazar Veljković je pogodio za 2:0.  

Do kraja prvog poluvremena domaći tim je dodatno uvećao prednost. Posle odličnog slobodnog udarca Aleksandra Mišića rezultat je bio 3:0. 

U drugom delu igre tempo je poprilično opao. Može se reći da su igrači domaćeg sastava imali svoje prilike da dodatno ojačaju svoje samopouzdanje novim golovima, ali im to nije pošlo za rukom. 

Igrači Novoselca su pokušavali da stvore izgledne prilike na polovini rivala, ali nisu uspevali da probiju odlično postavljeni odbrambeni bedem Pukovca. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading