POBEDA JE IMPERATIV ZA OBA TIMA: Sloga dočekuje Tavankut, prošlogodišnjeg člana višeg ranga!

Autor:

Sport

03.03.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi donjeg dela tabele na otvaranju prolećnog dela prvenstva.

POBEDA JE IMPERATIV ZA OBA TIMA: Sloga dočekuje Tavankut, prošlogodišnjeg člana višeg ranga!

Foto: FK Sloga Ostojićevo

Na otvaranju prolećnog dela sezone Područne lige Subotica igra se susret u Ostojićevu između domaćeg sastava Sloge i gostujuće ekipe Tavankut.

Republika

Ekipa Sloge je prošlu sezonu završila na šestoj poziciji na tabeli, ali posle jesenjeg dela ove godine ne stoje baš najbolje u ligi. Sa 11 bodova drže 13. mesto, ispod njih se nalaze dva tima koja dele fenjer sa po četiri boda. Dugogodišnji član PFL-a je tokom prvog dela prvenstva dobre partije pokazao samo kada je napravio seriju od tri pobede.

Iz Sloge su povodom početka drugog dela prvenstva za naš portal izjavili:

- U nastavak sezone ulazimo sa mladim snagama koje su stigle iz naših mlađih kategorija. Očekujemo težak meč sa direktnim konkurentom za opstanak u ligi. Pozivamo sve navijače da dođu i podrže naše mlade igrače, za sve prisutne spremne su mekike i krofne koje će se besplatno deliti. Biće i još iznenađenja koja su spremna kako bi doživaljaj na stadionu bio što bolji. 

Sa druge strane centra u Ostojićevu naći će se ekipa koja je prošle godine bila član Vojvođanske lige Istok. Tavankut je šansu da ostane u višem rangu propustio u poslednjem kolu u kojem su mu bila potrebna sva tri boda. Klub je i u trenutnom takmičenju nastavio sa nešto slabijim rezultatima, samo jedan bod više imaju u odnosu na nedeljnog rivala. Igrači igraju jako čvrst fudbal, na veoma mali broj golova što pokazuje i gol razlika (15:22). 

Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 2:2.

Sloga Ostojićevo - Tavankut

Subota od 14:30

Teren u Ostojićevu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading