GDE JE OVAJ RUDAR BIO U JESENJEM DELU: Ekipa iz Donjeg Crniljeva "petardirala" Varnu!

Autor:

Sport

23.02.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći sastav odličnom partijom nadigrao protivnika.

GDE JE OVAJ RUDAR BIO U JESENJEM DELU: Ekipa iz Donjeg Crniljeva "petardirala" Varnu!

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Lukić - Đurđević - Mirković

Proteklog vikenda u Donjem Crniljevu odigran je prijateljski susret između ekipa koje se nalaze u istom stepenu takmičenja.

Republika

Rudar se takmiči u Gradskoj ligi Šabac (grupa Pocerina) i posle prvog dela prvenstva ne stoji baš najbolje na tabeli. Sastav iz Odnjeg Crniljeva sa učinkom 2-1-6 nalazi se na deobi osme pozicije ne tabeli.

Sa druge strane centra nalazio se tim Varne koji se takođe takmiči u Gradskoj ligi Šabac, ali u grupi Mačva. Na zimsku pauzu otišli su sa četvrtog mesta na tabeli. Zaostatak za vodećim ekipama nije veliki, lider je na četiri boda razlike.

Igrači oba tima su dosta ofanzivno ušli u ovaj meč, ređale su se prilike na obe strane, ali su u završnici konkrentiji bili iz domaćeg sastava.

Igrao se 10. minut kada je Radojko Damnjanović zatresao mrežu Varne za prednost svog tima od 1:0.

Posle drugog polaska sa centra dodatno se otvorio meč, pokušavali su gosti da dođu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za rukom.

Pred kraj prvog poluvremena Nemanja Mirković duplirao je prednost Rudara, i to je rezultat sa kojim se otišlo na pauzu.

U nastavku igre gosti pomalo razočarani kako se odvija situacija na terenu, dodatno su unervozili svoje akcije na protivničkoj polovini.

Domaći tim je to iskoristio i još tri puta savladao golmana Varne. Igor Gavrilović pogodio je u 60.minutu, dok je na tom meču odlični Luka Lukić do kraja meča dva puta pogađao mrežu protivnika.

Do početka sezone treneri će sa svojim igračima raditi kako bi se što bolje spremili za drugi deo prvenstva. Rudar će pokušati da se što bolje plasira na tabeli, dok će sastav Varne očekuje velika bitka za ulazak u viši rang.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading