KLUB VIDIM U KREMU SRPSKOG FUDBALA: Predsednik ima jasnu viziju - KFK Ravna Gora u dogledno vreme boriće se protiv Zvezde i Partizana! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

22.02.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja od predstojeće polusezone, velika su.

KLUB VIDIM U KREMU SRPSKOG FUDBALA: Predsednik ima jasnu viziju - KFK Ravna Gora u dogledno vreme boriće se protiv Zvezde i Partizana! (FOTO GALERIJA)

Foto: KFK Ravna Gora

Fudbaleri KFK Ravne Gore prvi deo sezone u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" okončali su na 12. poziciji sa svega 11 osvojenih bodova i ekipu tokom predstojećeg proleća očekuje borba za opstanak u navedenom rangu takmičenja.

 

Nastavak sezone zakazan je za 12. mart kada će "ravnogorci" gostovati u Velikom Selu ekipi Dunava, a dok se fudbaleri pripremaju za nastavak takmičenja, predsednik Filip Zeković je u razgovoru za "Sportski žurnal" analizirao do sada ostvareno, ali i izneo klupske planove za nastavak sezone:

- Ostvarenja su bila veća od ostvarenog, ali nema mesta panici, niti isticanju bele zastave. Više faktora j uticalo da se nađemo u u ovoj poziciji. Dobitna formula iz Međuopštinslke lige gde je sv bilo bazirano na iskusnim i igračima sa zavidnim inostranim karijrama, nije donela očekivane rezultate. Pojedincu su jdnostavno pružili manje od onoga što smo očekivali i to se više neće tolerisati.

Veliki problem za ekipu bile su i česte selidbe sa igrališta na igralište:

- Trenirali smo na veštačkoj, a igrali na prirodnoj travi. Glavni razlog čestih promena stadiona bio je i vezan za finansije, ali se moram zahvaliti sportskim prijateljima iz Rakovice i sa Liona. Na proleće se ipak vraćamo na mesto uspeha, a to je Ada Ciganlija.

 

Očekivanja u nastavku sezone:

- Tokom jeseni promenili smo trenera. Nije da smo bili nezadovoljni radom Miloša Vulovića, ali kada ekipa ne ostvaruje željene rezultate, posledice uvek snosi klupa. ekipu sada predvodi Konstantin Đurić koji iza sebe ima bogato igračko iskustvo i očekujemo da će sve funkcionisati daleko bolje. Ekipa je osvežena igračima u svim linijama tima, a to su igrači koji će omogućiti da sačuvamo trenutni status.

Planovi kluba u budućnosti su veliki:

- Teško je igrati noseći stalno kofere u rukama. Budućnost ćemo da gradimo sa našim centrom, a imaćemo i dve mlađe selekcije što je neophodno za takmičenje u Zoni. Za pet, sedam, ili deset godina klub vidim u kremu srpskog fudbala.Možda sve ovo deluje i neozbiljno, ali kada znamo da klub ima veliki broj pristalica kako u australiji, Americi i Kanadi, ali i u Srbiji, koji su spremni da finansijki pomognu funkcionisanje kluba, KFK Ravna Gora se može takmičiti sa močnijim i ekipama sa dužom tradicijom - zaključio je Filip Zeković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading