TRANSFER KOJI SE DUGO PRIŽELJKIVAO: Partizan u nastavak sezone ulazi znatno jači!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.01.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon decenije i po egzistiranja u novosadskim gradskim ligama, crno-beli imaju aduta u borbi za viši rang.

TRANSFER KOJI SE DUGO PRIŽELJKIVAO: Partizan u nastavak sezone ulazi znatno jači!

Foto: FK Fruškogorski Partizan

Fudbalski klub Fruškogorski Partizan iz Bukovca u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Prve novosadske lige i tokom prethodne jeseni ostvarili su zapažene rezultate.

 

Crno-beli iz Bukovca u 15 prvenstvenih mečeva tokom prethodne jeseni ostvarili su 11 pobeda, jedan remi i tri poraza i sa 34 osvojena boda zauzimaju drugu poziciju na tabeli elitnog ranga novosadskog fudbala, sa četiri poena manje u odnosu na lidera ekipu TSK iz Temerina.

Potpuno je jasno da će se navedene dve ekipe uz beočinksi Cement i Fruškogorac iz Sremske Kamenice boriti za plasman u Vojvođansku ligu Jug, a čini se da će ekipa iz Bukovca u toj borbi imati dodatnog aduta više.

Foto: FK Fruškogorski Partizan

Crno-beli iz Bukovca sanjaju viši rang

 

Naime, crno-beli dres u aktuelnom prelaznom roku zadužio je Dejan Putnik. U pitanju je igrač koji je prve fudbalske korake zabeležio u novosadskoj školi fudbala "Bolesnikov" iz kojeg je prešao u ekipu Borca uz "srpske Atine". Jedan period karijere proveo je u novosadskom Proleteru, a u redove Fruškogorskog Partizana stiže iz Jugovića iz Kaća.

Crno-beli iz Bukovca borbu za plasman u vojvođanski fudbalski rang započeće susretom protiv OFK Siriga na gostujućem terenu. Dve ekipe su prvi ovosezonski meč odigrale u Bukovcu 20. avgusta prethodne godine, a Fruškogorski Partizan je salvio ubedljivim rezultatom 5:0.

Republika

Foto: FK Fruškogorski Partizan

Dom Fruškogorskog Partizana

 

Treba napomenuti da su se dve vodeće ekipe ovog ranga takmičenja sastale ne tako davno. U okviru pretposlednjeg 14. prvenstvenog kola, crno-beli su na svom igralištu savladali TSK sa 4:1 i jasno je da će veoma zanimljivo biti narednog proleća kada se navedeni timovi budu sastali u Temerinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading