PRVO ZIMSKO POJAČANJE JE STIGLO: Rampa jača roster pred nastavak sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.01.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećni deo šampionata doneće veliku dramu u okviru zlatiborskog fudbala.

PRVO ZIMSKO POJAČANJE JE STIGLO: Rampa jača roster pred nastavak sezone!

Foto: FK Rampa Požega

Pravu dramu proživeli su fudbaleri iz Požege u poslednjem kolu prvog dela šampionata u okviru Zlatiborske okružne lige. Porazom od ekipe Omladinca iz Zdravčića (1:2), ostali su bez jesenjih lovorika i u nastavak šampionata ulaze sa treće pozicije sa bodom deficita u odnosu na tim iz Velike Ježevice.

 

Svi u ekipi Rampe iz Požege smatraju da se svi jesenji propusti mogu nadoknaditi u nastavku takmičenja, a u tom cilju klub je angažovao i prvo zimsko pojačanje.

Reč je o Strahinji Bonžuliću koji je već nosio žuto-crni dres kluba iz Požege. Bonžulić igra na poziciji veznog igrača, a u redove Rampe stiže iz Fudbalskog kluba Lazarica iz Prilipaca koji je prvi deo šampionata u okviru Zone Zapadno-moravske okončao u donjem domu.

Strahinja je prošao sve kategorije požeške Sloge, a nosio je i dres LFK Lučana kada se ovaj klub takmičio u zonskom rangu srpskog fudbala.

Foto: FK Rampa Požega

Strahinja Bonžulić

 

Već u prvom kolu nastavka šampionata fudbalere Rampe očekuje veliko iskušenje. Žuti-crni će dočekati ekipu Poleta iz Rasne koja se trenutno na tabeli nalazi dva koraka ispod "rampaša" i koja ima jedan bod manje na svom kontu. Prvi susret dve ekipe, koji je odigran na startu ovosezonskog takmičenja, Rampa je rešila u svoju korist rezultatom 2:1.

Treba napomenuti da j pred ekipom iz Požege težak zadatak tokom predstojećeg proleća. Rampa će gostovati obema ekipama koje se trenutno nalaze ispred njih na tabeli. U okviru 23. kola gostovaće u Bajinoj Bašti ekipi Višesave, a već u 25. rundi gostuju u Velikoj Ježevici aktuelnom lideru ovog ranga takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading