IZNENAĐENJE: Crveno-beli ostali bez trenera - lider pred nastavak šampionata mora da pronađe novog šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji deo šampionata uspešno su okončali, ali je zimska pauza donela veliku turbulenciju.

IZNENAĐENJE: Crveno-beli ostali bez trenera - lider pred nastavak šampionata mora da pronađe novog šefa stručnog štaba!

Foto: FK Radnički 1912 Sombor

Ekipa somborskog Radničkog 1912 jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Vojvodina okončala je na liderskoj poziciji. Klub sa severozapada Vojvodine smatran je i jednim od glavnih favorita za plasman u Prvu ligu Srbije, ali dešavanja tokom prethodnih dana, dovode navedenu konstataciju u pitanje.

 

Naime, dosadašnji trener crveno-belih iz Sombora, iskusni pedesetdvogodišnji Dušan Jevrić, napustio je klupu Radničkog 1912. Pre trenera, redove somborskog kluba napustili su i napadač Luka Jovanić, kao i ofanzivac Vido Marković, tako da se klub našao u prilično nezavidnoj poziciji i to u fazi kada bi trebao da se obavi najvažniji deo priprema pred nastavak takmičenja.

Pred rukovodstvom somborskog srpskoligaša sada je važan posao, jer klub pod hitno mora da pronađe zamenu na poziciji šefa stručnog štaba, a svakako su neophodna i igračka pojačanja nakon odlaska dvojice važnih fudbalera.

Foto: Privatna arhiva/Dušan Jevrić

Iznenađujući potez trenera somborskog kluba

 

Da podsetimo, Radnički 1912 je prethodnu jesen okončao na liderskoj poziciji sa 30 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirani Tekstilac iz Odžaka, ali su Somborci stigli do jesenjih lovorika zahvaljujući boljem gol koeficijentu. 

Somborci u prolećne borbe ulaze utakmicom na svom terenu protiv pančevačkog Dinama. Prvi ovosezonski duel dva tima okončan je trijumfom Radničkog 1912 rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading