JOŠ JEDAN ODLAZAK: Partizan u prolećne borbe ulazi sa znatno izmenjenim sastavom - fudbaler crno-belih karijeru nastavlja u komšiluku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odlazak iz redova crno-belih...

JOŠ JEDAN ODLAZAK: Partizan u prolećne borbe ulazi sa znatno izmenjenim sastavom - fudbaler crno-belih karijeru nastavlja u komšiluku!

Foto: Facebook/FK Partizan Kostajnica

FK Partizan Kostajnica

Fudbalski klub Partizan iz Vitojevaca u nastavak sezone u okviru Sremske lige ulazi sa znatno izmenjenim igračkim kadrom.

 

Crno-beli su jesenji deo šampionata okončali na četvrtoj poziciji i u nastavku šampionata pokušaće da se dokopaju barem pozicije koja vodi u baraž za popunu Vojvođanske lige Jug.

Tokom aktuelne zimske pauze klub je već angažovao doskorašnjeg igrača Graničara iz Grabovca, Radovana Đurđevića, dok su Luka Gavrlilović i Slobodan Tripić napustili Vitojevce i već su postali članovi Hajduka iz Beške, odnosno Šumara iz Ogara.

Ovoga puta klub je obavestio svoje pristalice da će u nastavak takmičenja ući solabljen za još jednog fudbalera. Naime, Milan Radović nakon nekoliko sezona provedenih u crno-beloj opremi, napušta Vitojevce. Popularni "Šveps" pojačao je redove Poleta iz Nikinca koji se takmiči u nižem stepenu takmičenja, Međuopštinskoj ligi Srem-istok i upravo će im dojučerašnji fudbaler Partizana biti glavni adut u borbi za plasman u Sremsku ligu.

Foto: FK Partizan Vitojevci

Mogu li se crno-beli uključiti u borbu za viši rang?

 

Pripreme za nastavak sezone Partizan započinje u nedelju 22. novembra. Ekipa će se okupiti u 15 časova, a nakon prozivke, trener Filip Vićentić će izvesti pulene na teren i odraditi prvi trening u 2023. godini.

Da podsetimo, ekipa Partizana već u prvom prolečnom kolu imaće veliko iskušenje s obzirom da gostuje lideru takmičenja ekipi Budućnosti iz Salaša Noćajskog. U prvom ovosezonskom duelu dva tima koji je odigran u Vitojevcima, Budućnost je slavila rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading