VRELO SPORT IZABRAO NAJBOLJE: Nemanja Matić upriličio dodelu priznanja svojim prisustvom!

Autor:

Sport

16.12.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo Sport organizovao dodelu priznanja za najbolje igrače ove godine.

VRELO SPORT IZABRAO NAJBOLJE: Nemanja Matić upriličio dodelu priznanja svojim prisustvom!

Foto: FK Vrelo Sport

Ekipa iz Vrela je od svog osnivanja 2015. godine rasla iz sezone u sezonu. Tri uzastopne promocije u viši rang i početak takmičenja u Kolubarsko-mačvanskoj zoni pre pet godina je stvarno impresivan uspeh.

Republika

Prošle godine plasman u Srpsku ligu Zapad izmakao je za samo jednu poziciju, ali izgleda da je ovo ta sezona. Na zimsku pauzu Vrelo Sport ide sa prve pozicije sa prednošću u odnosu na prvog pratioca koja iznosi dva boda. 

 

Pre par dana kolektiv kluba organizovao je večeru na kojoj su dodeljene nagrade za najbolje igrače prolećne i jesenje polusezone ove godine. Događaj je upriličio svojim prisustvom i proslavljeni srpski reprezentativac i trenutno član Rome, Nemanja Matić.


Za najboljeg igraca proleća 21/22 izabran je Dimitrije Kojić. Jedan od najboljih pojedinaca Vrela apsolutno je domirao sredinom terena. Ključni igrač svake utakmice, neumorni borac a vrlo često strelac i asistent. Izglasan i proglašen najboljim igračem Zone Kolubarsko-mačvanske za polusezonu 22/23 a mnoge fudbalske godine su tek pred njim.
Republika

Foto: FK Vrelo Sport

Dimitrije Kojić

Za najboljeg igraca jeseni 22/23 izabran je Ljubiša Rakić. Komadant odbrane, hobotnica među stativama svojim odbranama dovodio je protivničke napadače do očajanja. Kako na terenu tako i van njega primer za ostale ponašanjem, zalaganjem a na kraju i performansom koji je daleko iznad zonskog ranga. Sa preko 500 minuta bez primljenog pogotka predvodio je igrače Vrela do titule jesenjeg prvaka!

Republika

Foto: FK Vrelo Sport

Ljubiša Rakić

Ekipa Vrela prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Mladosti iz Prnjavora. Prvi susret ove godine završen je pobedom sastava iz Vrela rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading