NEMA ODMORA, DOK TRAJE OBNOVA: Pripreme su uveliko u toku - radi se i na poboljšanju infrastrukturnih uslova! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.12.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za prolećni deo sezone već su počele, a istovremeno se radi i na poboljšanju infrastrukturnih uslova.

NEMA ODMORA, DOK TRAJE OBNOVA: Pripreme su uveliko u toku - radi se i na poboljšanju infrastrukturnih uslova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Naupare

Naupare mesto u okviru grada Kruševca i javnosti je poznato po istoimenom manastiru koji datira iz XIV veka, a koji se danas nalazi pod zaštitom Republike Srbije, kao spomenik kulture od nacionalnog značaja.

 

Kada je reč o sportu, mezimče ovog mesta jeste Fudbalski klub Naupare koji se takmiči u okviru Gradske lige Kruševca FSRO i koji je u prvom delu šampionata ostvario skor deset pobeda, tri remija i dva poraza. Sa 33 osvojena boda zauzeli su drugu poziciju u ovom rangu takmičenja, a jesenje lovorike izmakle su im samo zahvaljujući činjenici da su polusezonu okončali sa gol koeficijentom koji je za četiri pogotka slabiji u odnosu na BSK iz Belih Voda.

Svi u klubu se nadaju da će tokom predstojećeg proleća nadoknaditi ono što su propustili, a da su ozbiljni u toj nameri govori podatak da i hladne decembarske dane fudbaleri Naupare provodi u tranažnom procesu koji se odvija u kruševačkoj Hali sportova. Kako su u klub unaglasili treninzi će se odvijati sve do početka naredne polusezone.

 

Istovremeno, na igralištu ovog kluba traju radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova. Zidarski radovi na izgradnji prostorije sa toaletima u sklopu prostorija fudbalskog kluba su okončani i prelazi se na novu fazu infrastrukturnih radova.

 

Svi u Kruševcu sa nestrpljnjem išekuju nastavak šampionata pošto će se već u prvom prolećnom kolu sastati sa liderom, ekipom BSK Bela Voda i upravo tak meč može u mnogome odrediti sudbinu ovosezonskog takmičenja u okviru Gradske lige Kruševac FSRO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading