Derbi prvenstva Srpske lige - grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

18.11.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevo 1924 – Polet (Ljubić) (subota, 19. novembar, 13:00)

Derbi prvenstva Srpske lige - grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Pred meč poslednjeg kola prvog dela takmičenja u Srpskoj ligi – grupa Zapad jasno je da će Smederevo 1924 poneti jesenje lovorike jer ima pet bodova više od drugoplasiranog Borca iz Čačka.

Republika

 

Smederevci su jedina ekipa u ligi koja do sada nije osetila gorčinu poraza i zasluženo su na vrhu jer su osvojili 36 od ukupno moguća 42 boda. Od početka prvenstva profilisali su se kao tim s najvećim ambicijama i čini se da igre i kvalitet tima prate očekivanja. U poslednjem jesenjem kolu, lider će dočekati Polet iz Ljubića, tim koji je na 6. mestu na tabeli.

Polet je u seriji od tri vezana trijumfa, doduše protiv timova slabijeplasiranih od sebe, ali će u Smederevo doći da se nadigrava i da proba da pomrsi račune razigranom domaćinu. Vladimir Stevlić je sa 11 golova prvi strelac lige i biće opasnost po odbranu vodećeg tima prvenstva. Miloš Zličić iz Smedereva je drugi najbolji strelac sa golom manje pa će i on sigurno hteti da se popne na vrh pre zimske pauze i to nam garantuje izuzetno zanimljiv duel, bez obzira što su gosti slabijeplasirani.

U subotu, 19. novembra od 13:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Smedereva 1924 i Poleta iz Ljubića.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading