PAKLENA ATMOSFERA ČEKA EKIPU BRAVA: Palilulac u odličnoj formi dočekuje poslednji meč prvog dela sezone!

Autor:

Sport

12.11.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Međuopštinske lige Beograd (grupa B) Palilulac na svom terenu dočekuje ekipu Bravo. Utakmica se igra u nedelju od 13:30.

PAKLENA ATMOSFERA ČEKA EKIPU BRAVA: Palilulac u odličnoj formi dočekuje poslednji meč prvog dela sezone!

Foto: FK Palilulac Beograd

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Međuopštinske lige Beograd imamo na programu nekoliko zanimljivih susreta, jedan od njih svakako se igra između ekipa Palilulac i Bravo.

Republika

Gost predstojećeg susreta posle odličnog starta sezone, pet pobeda u isto toliko mečeva, polako je zaostajaom za vodećim ekipama. Trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 23 boda, sedam manje u odnosu na lidera. 

Tim iz Koteža u gostima ima polovičan učinak, na pet mečeva upisali su sedam bodova. Njihove utakmice su pretežno dosta tvrde, sa malim brojem golova što pokazuje i statistika. Igrači trenera Srđana Milosavljevića upisali su se u strelce 23 puta od starta sezone, dok je njihov golman savladan samo devet puta. 

Domaćin ekipi Bravo biće Palilulac. Učinak od šest pobeda i pet poraza dovoljan za 18 bodova i sedmu poziciju na tabeli. Igrači u ovaj meč ulaze posle niza od tri pobede, i sigurno da meč sa timom iz Koteža dolazi u pravom trenutku. 

Na domaćem terenu sastav trenera Dragana Stankovića u pet odigranih utakmica ima skor 3-0-2. Kao i njihov nedeljni protivnik i oni igraju duele sa malim brojem golova, bez prevelikog rizika na bilo kom delu terena.

Iz Palilulca pred sutrašnji meč poručuju: 

- Naš tim je konačno uhvatio zalet i u dobrom raspoloženju će dočekati predstojeći meč. Igrači imaju šansu da ostanu u trci za titulu pred zimsku pauzu i učiniće sve što je u njihovoj moći da zabeleže novu pobedu. Ova utakmica predstavljaće veliki derbi, većina igrača u protivničkom taboru su nosili dres našeg kluba. Podrška i vetar u leđa na ovom meču će našim igračima biti preko potrebna, sada možda i najpotrebnija od početka ove sezone. Pozivamo sve naše navijače da u što većem broju prisustvuju ovoj utakmici.

FK Palilulac - Bravo 

Nedelja, 13 novembar od 13:30

Teren Palilulca

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading