ŠABAC I ŠVAJCARIJA U FOKUSU ZBIVANJA: Uživajte uz fudbal i iskušajte sreću!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna prilika za sve ljubitelje fudbala.

ŠABAC I ŠVAJCARIJA U FOKUSU ZBIVANJA: Uživajte uz fudbal i iskušajte sreću!

Foto: FK Crvena zvezda

Duel Igora Ristivojevića i Aleksandra Kataija

Mečevima u Šapcu i Čajetini danas se završava 17. kolo Prve lige Srbije u fudbalu, a upravo ova dva duela donose lepu priliku za sve ljubitelje fudbala da uživaju u igri, pokažu svo svoje znanje i iskušaju sreću.

 

Nekadašnji superligaš ekipa Zlatibora u dosadsašnjem toku prvoligaškog karavana ne ostvaruje rezultate koji su se od ovog kluba očekivali. Fudbaleri iz Čajetine trenutno zauzimaju poslednu 16. poziciju na tabeli drugog stepena takmičenja sa svega 12 osvojenih bodova, a trijumf čekaju više od dva meseca. Poslednji put se ekipa Zlatibora radovala u okviru 7. prvenstvenog kola kada su na svom stadionu "Švajcarija" savladali lokalnog rivala užičku Slobodu rezultatom 4:1.

Sa druge strane Vrščani, novi članovi ovog stepena takmičenja, predstavljali su najprijatnije iznenađenje na početku šampionata, ali su zatim usledila izdanja po sistemu toplo-hladno i trenutno zauzimaju osmu poziciju sa 22 osovjena boda.

Dve ekipe su se do sada samoe jednom sastale i bilo je to u okviru 2. kola ovosezonskog šampionata kada je ekipa OFK Vršca slavila rezultatom 3:1

1 (2.42), X (2.80), 2 (2.90)

Nekadašnji superligaši ovoga puta odmeriće snage u drugom stepenu takmičenja. Trenutno ekipa iz Užica nešto bolje stoji kada je tabela u pitanju. "Ere" zauzimaju devetu poziciju sa 21 osvojenim bodom, dok se crveno-crni iz Šapca nalaze u donjem delu tabede sa 17 bodova i svaki bod im je u ovom momentu više nego važan u borbi za izbegavanje borbe za opstanak.

U prvom delu šampionata ekipa Slobode je na stadionu "Radomir Antić" slavila rezultatom 2:1, ali na osnovu kladioničarskih procena, domaćin je u predstojećem susretu apsolutni favorit.

1 (1.63), X (3.20), 2 (5.35)

Foto: MerkurXtip

Kvote za mečeve Prve lige Srbije

 

Svi ljubitelji fudbala imaće mogućnost i da okušaju svoju sreću kada su navedeni mečevi u pitanju. Samo na Merkurxtip.rs budite uz svoje ljubimce i svojim fudbalskim znanjem okušajte kladioničarsku sreću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading