STATISTIKA JE JASNA: Crvena zvezda njima gleda u leđa - klub sa Marakane ipak nije najbolji fudbalski kolektiv u Srbiji!

Autor:

Sport

25.10.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Statistika nekada ume da zavara.

STATISTIKA JE JASNA: Crvena zvezda njima gleda u leđa - klub sa Marakane ipak nije najbolji fudbalski kolektiv u Srbiji!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde suvereno drže lidersku poziciju superligaškog karavana. Puleni trenera Miloša Milojevića u prethodnih 15 odigranih mečeva ostvarili su učinak od 13 pobeda i dva remija, ali navedeno ostvarenje ipak nije najbolje kada bi gledali sve rangove srpskog klupskog fudbala.

 

Statistički gledano, tenutno najbolji srpski klub jeste ekipa Vinogradara iz Crkvenca koja se takmiči u Međuopštinskoj ligi Sever. U prethodnih jedanaest odigranih mečeva, fudbaleri iz mesta u opštini Svilajnac ostvarili su isto toliko pobeda i suvereno drže prvu poziciju i glavni su pretedenti za plasman u viši rang, Pomoravsko okružnu ligu. Uz niz pobeda ekipa Vinogradara može se podičiti i fantastičnim gol koeficijentom. Napadači ove ekipe su 38 puta tresli protivničke mreže, dok je njihov golman samo sedam puta bio primoran da vadi loptu iz mreže.

 

 

Pored njih, u ovom momentu bolje rezultate od kluba sa beogradske "Marakane" ostvaruje i pirotski Radnički koji je do prethodnog vikenda takođe imao stoprocentni učinak, ali je svoje verne navijače neprijatno iznenadio remijem u Nišu protiv Car Konstantina koji do ovog meča na svom kontu nije imao niti jedan osvojeni bod. Fudbalere iz Pirota već narednog vikenda očekuje jedan od najvažnijih mečeva u dosadašnjem toku šampionata. Radnički dočekuje ekipu Budućnosti iz Popovca, a u slučaju trijumfa već sada bi mogli da se pripremaju za učešće u višem rangu, Prvoj ligi Srbije.

Ostaje da se vidi hoće li Crvena zvezda uspeti u dogledno vreme da prestigne klubove koji su u ovom momentu po statističkim parametrima ispred nje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading