Derbi petog kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

10.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvo (Rumenka) – Hajduk (Divoš) (nedelja, 11. septembar, 16:00).

Derbi petog kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

U petom kolu očekuje nas derbi susret gde će rumenačko Jedinstvo dočekati trenutnog lidera Hajduk iz Divoša. Rumenčani su trenutno četvrti na tabeli, sa osam bodova, a jedini su neporaženi uz lidera iz Srema.

Foto: Promo

 

 

Jedinstvo je na svom terenu do sada upisalo dve pobede, protiv Sloge iz Erdevika 6:0 i protiv Veternika 2:0, dok je u gostima dva puta odigralo nerešeno, u Pećincima 2:2 i u Temerinu 0:0. Iako dolazi lider, čini se da je teren u Rumenki za sada neosvojiv pa blagu prednost treba dati domaćinu.

Što se Divošana tiče, tri puta su pobedili do sada, Slaviju 3:1, Sloven u Rumi 1:0, a u prošlom kolu u derbiju Slobodu iz Novog Tovarnika sa 2:0, dok je samo bod uzet kod kuće protiv Radničkog iz Nove Pazove. U dobroj formi je Hajduk što se najbolje videlo u meču prošlog kola, zato treba očekivati sjajan duel.

Prošle sezone Hajduk je slavio kod kuće minimalnu pobedu (1:0) dok je u Rumenki bilo 0:0, a pretprošle sezone oba tima su upisala pobedu kod kuće.

U nedelju, 11. septembra od 16:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč u Vojvođanske lige – grupa Jug, između Jedinstva iz Rumenke i Hajduka iz Divoša.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading