STRAVA I UŽAS: FILIPINAC U RALJAMA ZVERI: Hrabri motociklista (48) stao da pomeri gigantskog pitona sa puta, a onda je usledio PAKAO! (FOTO)

Autor:

Razonoda

22.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična borba motoriste Bolulija Arelija sa mrežastim pitonom na Filipinima

STRAVA I UŽAS: FILIPINAC U RALJAMA ZVERI: Hrabri motociklista (48) stao da pomeri gigantskog pitona sa puta, a onda je usledio PAKAO! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen/https://www.facebook.com/DYRDKasaligan?__tn__=-UC

Bolulijo Alerija (48), motociklista iz provincije Bohol, doživeo je zastrašujući napad mrežastog pitona dok je vozio motocikl kroz lokalni predeo. Ogromna zmija iskočila je iz trave, preprečivši mu put, i izazvala dramatičan incident koji je rezultirao hrabrom borbom motoriste za vlastiti život.

Motociklista je zaustavio vozilo kako bi zmiji omogućio prolaz, no umesto toga, piton je neočekivano napao, zaronivši svoje oštre zube u Alerijinu ruku, a potom se omotao oko njegovog struka, pokušavajući ga stegnuti.

- Ugrizao me za ruku nakon čega sam pustio motor. Onda se omotao oko mog struka. Dogodilo se tako brzo. Mislio sam da ću umreti. Shvatio sam da mi je jedina šansa da ga ugrizem za vrat da se malo olabavi. Grizao sam ga dok mu se koža nije ogulila. Onda sam zagrizao meso. Tek tada je popustio - izjavio je Alerija lokalnim medijima iz bolničke postelje.

Iako je motociklista izgubio znatnu količinu krvi, uspeo je stići do najbliže kuće i pozvati doktore. Očnjaci gmozavca su mu probili zglob, ali srećom, nisu zahvatili važne arterije.

Meštani pojeli ostatke zmije

- Već sam osećao vrtoglavicu jer sam izgubio mnogo krvi - dodao je Alerija.

Lokalni mediji izveštavaju da su seljani ispekli i pojeli ostatke zmije nakon incidenta. Mrežasti piton, jedna od najvećih zmija na svetu, često ulazi u sukobe s ljudima, zalazeći u gradove jugoistočne Azije.

Ova vrsta pitona obično napada svoj plen, ugrize ga, a zatim ga stegne kako bi ga zgnječila.

Incident podseća na opasnosti koje ove zmije predstavljaju, istovremeno ukazujući na hrabrost pojedinaca koji se bore za opstanak u srazu s divljim životinjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading