(VIDEO) DEČAK VUNDERKIND ZAVRŠIO FAKULTET SA 11 GODINA: Zacrtao da će postati besmrtan, a drugi cilj mu je potpuno jeziv!

Autor: Republika

Razonoda

12.07.2021

20:04

Jedanaestogodišnji Loren Simons iz Belgije uspeo je da van svih očekivanja već diplomira fiziku na Univerzitetu u Antverpenu.

youtube.com/printscreen
Loren Simons

Simons puca od samouverenosti i kaže da nije očekivao da će omanuti. Štaviše, za belgijske medije otkriva da je ovo samo početak njegovog uspeha u životu.

Baš me briga da li sam najmlađi. Za mene je stvar u tome da učim i steknem znanje – rekao je Simons a onda je šokirao medije konstatacijom da mu je plan da živi večno.

Ovo je prva slagalica u mom velikom cilju da jednom zamenim delove svog tela mehaničkim delovima i tako postanem kiborg. Zacrtao sam sebi da ću do kraja života uspeti da otkrijem kako da dođem do besmrtnosti. Za sada sve izgleda kao velika misterija, ali ne brinite, pronaći ću put do toga da živim večno  – dodaje Simons za “De Telegraaf”.

Loren Simons pohađao je i neke kruseve s magistarskog programa. Nakon leta službeno će da započne magistarske studije – potvrdio je portparol Univerziteta u Antverpenu.

Komentari (0)

Loading