SUTRA JE POSEBAN DATUM: Obavezno zamislite želju, a evo kako treba da iskoristite MOĆ niza 4-4 koji ima posebno značenje!

Autor: Republika

Razonoda

03.04.2021

09:43

Sutra je poseban datum u numerološkom smislu, pa bi trebalo da

pexels.com
Foto: Ilustracija

April je mesec zanimljivih kretanja planeta, zvezda i nebeskih tela - očekuje nas Ružičasti pun Mesec, retrogradni Pluton i kiša zvezda padalica.

Iako će ova nebeska kretanja imati uticaj na nas u vidu velikih promena, vrlo lako ćemo ih prihvatiti. Ostaćemo prizmeni i svesni.

Poseban datum u aprilu 2021. godine biće 4. april, jer numerološki niz 4-4 ima posebno spiritualno značenje.

4. 4. je jedan od najsrećnijih datuma ovog meseca. Broj četiri u numoerologiji simbolizuje stabilnost i snagu. Vibrira praktičnošću i savršenim skladom, pomaže da budete prizemni i oslobodite loših navika.

Niz 4-4 donosi nam stabilnost, sigurnost i čvrst temelj - vodimo se razumom i težimo da stvaramo nešto trajno i smisleno. U ovom periodu snagu vam daju mentalnai emocionalna sigurnost. Puštate korene kod nekih ambicija i imate snažnu volju da uradite nešto za šta se vredi boriti.

Takođe, ovaj niz nam donosi i manifestacionu energiju broja 8 (4+4=8), koji označava karmu, ciklus života i obrasce moći.

4. aprila Mesec će biti u znaku Jarca, što se savršeno uklapa sa energijom ovog numerološkog niza. Energija Jarca nas prožima snažnim osećanjem discipline odgovornosti, tako da ćemo maksimalno iskoristiti ovaj dan za profesinalno napredovanje.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tokom ovog dana očekuju nas i dva kvadratna aspekta između Sunca, Meseca i Venere. Iako su u astrologiji kvadrati simboli izazova, u ovom periodu koriste frekvenciju niza 4-4 i donose nam moć da rešimo neke probleme koje odavno guramo pod tepih. To su najčešće izazovi sa kojima se suočavamo u vezama ili nedostatak kreativnosti.

Srećom, najlepša magija očekuje nas u večernjim satima 4. aprila usled sekstila Meseca i sanjivog Neptuna. Ovo poravnanje čini nas sve kreativnijima i maštovitijima, kao i osetljivijima na energije i osećanja svuda oko nas. Koristite ovaj pojačani osećaj intuitivne moći da vam pomogne da vizualizujete stvari na kojima želite da radite.

Kako najbolje iskoristiti magičnu moć koju nam donosi niz 4-4?

Najbolji način da kanališete numerološku magiju 4. aprila jeste da postanete utemeljeniji i jasniji u onome što želite da manifestujete u svom životu - zamislite iskrenu želju.

Ovo je takođe sjajan dan za ispoljavanje i razbijanje loših navika. Držite se svojih uverenja, ali se oslobodite svega onoga što vam više ne služi. Odličan je dan za vibraciju sa zemaljskim elementom provodeći vreme u prirodi, radeći jogu ili izvodeći ritual sa lekovitim kristalima.

Komentari (0)

Loading