(VIDEO) Kupio stan za 1 evro, dobio ekskluzivni pogled, a onda shvatio da nema NAJVAŽNIJU STVAR

Autor: 24sata.hr

Razonoda

25.02.2020

08:08

Jedan stan u mestu pored Londona prodat je za 1 funtu (nešto više od 1 evra ili 140 dinara) i zbog toga je nastao haos.

youtube.com/Grig Stamate
Foto: Ilustarcija

Neimenovani lokalni biznismen stan je kupio na aukciji. Iako se čini da je čovek stvarno dobro prošao, stvari nisu uvek onakve kakve se čine.

Naime, reč je o stanu koji ima ekskluzivni pogled na reku, a u koji ne može da se uđe. Nikako. Ne postoji ulaz. Nalazi se između kineskog restorana i osiguravajuće kuće i nema ulaza. Stan ima 12 kvadrata i jedan prozor, a zaključan je i zapostavljen godinama.

Početna cena na aukciji bila je 100 funti, ali je u zadnji čas pala na jednu funtu.

I tu dolazimo do novog vlasnika. Koji je 'ugrabio' šansu i uzeo  stan u koji ne može ući, osim ako to ne učini preko kancelarije osiguravajuće kuće koji je odmah do njega.

Ni aukcijska kuća nije bila sigurna kad je stan izgrađen, pretpostavljaju u 16. veku kao nekakva prodavnica ili nešto slično, a rekli su da je to jedan od najčudnijih stanova koje su imali na aukciji. I najjeftinijih.

Ipak, vlasnik će morati da plati mnogo više od 1 funte, oko 1.000 funti naknada. Tu je i stvar obnove što će vlasnika koštati još dodatnih 1.000, 2.000... Postoji još jedna dosta bitna stvar, a to je pristup stanu. U njega se može ući samo iz kacelarije osiguravajuće kuće, ali ako pitate komšiju, nema šanse.

- Nudio sam im 250 funti, ukupno bih platio 1.200 funti da sve sredim, ali oni nisu hteli. I sad su prodali nekom idiotu za funtu. Ne znam ko je, ali bih voleo da znam.

Preko moje kancelarije sigurno neće u stan. To je komedija, ja sam kupio celu zgradu osim tog stana.

Mislim da je čovek koji ga je kupio baš budala. Misli da ga je dobio za funtu, a mora platiti barem 1.200 funti naknade plus 1.000 do 1.500 funti za popravke jer je stan u teškom stanju - rekao je za Daily Mail prodavac osiguranja i vlasnik kancelarije koji je odmah do stana.

 

Komentari (0)

Loading