(VIDEO) Video da ga snima kamera dok ljubi ljubavnicu, IZRAZ LICA govori sve, morao je i da se ispovedi

Autor: Republika

Razonoda

23.01.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan maler zadesio je Ekvadorca Dejvija Andradea kada je na fudbalsku utakmicu poveo ljubavnicu umesto devojke. Od svih ljudi na tribinama kamera za poljupce uhvatila je baš njih dvoje, a smrknuto Dejvijevo lice kada shvati šta je uradio postalo je hit na internetu.

RepublikaFoto: twitter.com/RGonzalezCBS

Korisnici društvenih mreža odmah su se okomili na njega komentarima poput: "Vidi se kako ga strah polako obuzima, taj ledeni osećaj koji teče venama".

Međutim, nevernom partneru uopšte nije bilo smešno i oglasio se na Fejsbuku kriveći duple standarde propast svoje veze.

- Da je bila žena umesto mene šta biste uradili? Kruže razni snimci nevernih žena, ali im se ne podsmevate kao meni. Nadam se da nikada nećete biti u mojoj poziciji – rekao je Dejvi.

Iako su neki od komentatora istakli da njegova devojka možda nije ni videla snimak, ispostavilo se da itekako jeste i da je njihova veza propala zbog toga.

- Već ste mi uništili vezu, šta još hoćete? Nadam se da nećete imati koristi od ovoga jer ste jedino povredili božijeg sina – pozvao se na religiju neverni muškarac.

Posle cele diskusije i dalje nije jasno da li je par bio u braku ili ne. Dejvi je pokušao preko Instagrama da moli za oproštaj, pravdajući se da je zbunjen, ali je ubrzo odustao.

Snimak je postao toliko viralan da je čak i bend "Niklbek" na Tviteru pohvalio komentar jednog korisnika koji je napisao "kad poljubiš žensku sa strane i shvatiš da ti je brak gotov jer si te snima kamera".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading