DOKLE ĆE TO DA NAM RADI? Meštani poznatog sela besni na HOLIVUDSKU ZVEZDU, traže da hitno prekine da im UNIŠTAVA ŽIVOTE!

Autor:

Razonoda

24.10.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspavano selo, koje se nalazi samo šest kilometara severno od Njukeja, nazvano je "Holivudom pored mora“ zbog popularnosti među glumcima i takođe je dom zvezde Akvamena Džejsona Momoe i Džejmija Dornana iz "50 nijansi sive"

DOKLE ĆE TO DA NAM RADI? Meštani poznatog sela besni na HOLIVUDSKU ZVEZDU, traže da hitno prekine da im UNIŠTAVA ŽIVOTE!

Foto: pixabay.com

Zabačeno primorsko selo Kornvol dom je ili samo mesto za odmor mnogim poznatim glumcima, pevačima i piscima.

U tom mestu, ujedno i turističkoj atrakciji, kuću između ostalih ima i slavna glumica Kejt Blančet ali nažalost nju meštani više ne simpatišu mnogo. Kejt je naime odlučila da renovira kuću ali to ne ide dobrim tempom i njeni majstori, kako tvrde stanovnici, prave nesnosnu buku.

Meštani su zbog toga po prvi put kontaktirali medije tražeći da pišu o njihovim frustracijama.

- Uništava nam živote. Nemamo ni minut mira - rekla je jedna gospođa iz Kornvola.

Blančetova je 2020. godine sa suprugom Endruom Atonom kupila vikendicu pored mora u Mugan Portu vrednu 1,6 miliona funti, ali ju je ubrzo srušila kako bi napravila „eko-dom” sa pet spavaćih soba i bazenom.

Uspavano selo, koje se nalazi samo šest kilometara severno od Njukeja, nazvano je "Holivudom pored mora“ zbog popularnosti među glumcima i takođe je dom zvezde Akvamena Džejsona Momoe i Džejmija Dornana iz "50 nijansi sive".

Od kada su započeli radovi na renoviranju imanja popularne glumice, mnogi meštani su se žalili da "bučni građevinski radovi” utiču na njihov životni standard.

- Kada otvorite prozor, čujete bušenje. To nam zagorčava život - prokomentarisao je jedan komšija i istakao da je turizam ključan za region u kojem žive", piše Dejli mejl.

Iako postoji izvesno uzbuđenje među lokalnim stanovništvom da bi mogli da „nalete“ na Kejt Blančet u supermarketu, mnogi tvrde da, pored stambene krize, priliv kuća za odmor i vlasnika drugih kuća još više otežava mlađe generacije da ostanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading