DOBITNA KOMBINACIJA! Huawei i Google opet zajedno: Dostupne sve aplikacije na jedan klik

Autor:

Razonoda

12.06.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Globalni IT giganti Huawei i Google ponovo rade zajedno na radost korisnika.

DOBITNA KOMBINACIJA! Huawei i Google opet zajedno: Dostupne sve aplikacije na jedan klik

Foto: YouTube/Printscreen

Korisnicima Huawei pametnih telefona ponovo je omogućeno lako i jednostavno preuzimanje svih aplikacija sa AppGallery prodavnice.

AppGallery je službena platforma za distribuciju aplikacija na Huawei uređajima, koja se smatra jednom od najboljih tri aplikacije na globalnom tržištu. Sa prisustvom u preko 170 zemalja i regiona, AppGallery nudi ogroman izbor aplikacija.

Omiljene aplikacije na klik

Sada je omogućen jednostavan pristup popularnim aplikacijama kao što su Google, Gmail, Google Maps, Google Translate, Google Docs, Google News, Google Sheets, Google Earth, Google Photos, Google Drive, Dropbox i mnoge druge.

Korisnici će takođe moći lako preuzeti i koristiti poznate aplikacije poput YouTube-a, Instagrama, TikToka, Facebooka, WhatsApp-a, Vibera, Airbnb-a, Canve, CapCut-a, Duolinga, HBO Max-a, kao i aplikacija njihovih omiljenih medijskih platformi, kako bi bili u toku sa svim aktualnostima.

Sve ove aplikacije, zajedno sa mnogim drugima, dostupne su samo dva klika udaljenosti, direktno sa AppGallery platforme.

Kako AppGallery funkcioniše u praksi?

Kada otvorite AppGallery na vašem Huawei telefonu, odmah ćete videti izdvojene popularne aplikacije.

Klikom na "install" za prvu željenu Google aplikaciju, automatski ćete preuzeti Gbox, aplikaciju treće strane koja omogućava lako i besprekorno preuzimanje svih Google aplikacija sa AppGallery prodavnice.

Nakon toga, sve ostale aplikacije će se preuzeti u trenu, jednim klikom, bez dodatnog preuzimanja Gbox-a.

Kada želite preuzeti neku Google aplikaciju i pristupiti svom Google nalogu, kao na svim drugim pametnim telefonima, samo trebate uneti podatke svog Google naloga, nakon čega ćete ga moći koristiti bez ikakvih problema.

Sve aplikacije na AppGallery su testirane od strane Huawei-a i mogu se koristiti slobodno i sigurno, dostupne su i na flegšip telefonu - P60 Pro. Reč je o telefonu koji je 9. maja predstavljen u Minhenu, a koji ima neverovatne performanse. 

Mašina od telefona

Među osnovnim karakteristikama telefona ističu se bateriju visokog kapaciteta od 4815 mAh i podržane žičanim Huawei SuperCharge punjačem od 88W. Tu je i bežično brzo punjenje od 50W i bežično obrnuto punjenje od 7.5W, čime je obezbeđeno sigurno i praktično punjenje bilo kada i bilo gde.

U okviru Turbo moda, Huawei P60 Pro može biti do pola napunjen za svega 10 minuta, čime je postignut savršeni balans između trajanja baterije i brzine brzog punjenja uz laganu konstrukciju uređaja.

Huawei P60 Pro poseduje displej sa četiri zakrivljene ivice uz ekskluzivno izdržljivo Huawei Kunlun staklo. Četiri strane su blago zakrivljene dok su četiri ivice ekrana zaobljenije, što vidno polje čini beskrajnim, a sam displej nudi imerzivnije iskustvo.

Dizajn kamere na Huawei P60 Pro za temu ima „Oko svetlosti“ i postavlja glavnu kameru u centar modula sočiva.

Super telefoto širokougaona sočiva raspoređena su po gornjoj i donjoj strani glavne kamere, formirajući klasični niz kamera. Uz prozirni sloj na gornjoj strani, stvorena je iluzija tanjeg uređaja, što omogućava Ultra Lighting glavnoj kameri da zablista kao upečatljivi vizuelni detalj.

Dizajn je napravljen tako da kamera asocira na tradicionalne, klasične elemente kamere na fotoaparatima.

Za kraj, ono što je sigurno je da sinergija koju Huawei rešenja pružaju donosi maksimalnu korisnost svakom vlasniku nekog od inovativnih gedžeta.

Huawei P60 Pro je savršen odabir za svakog ljubitelja unikatnih uređaja, a svojim funkcijama kamere i izdržljivošću kako baterije tako i ekrana donosi sigurnost prilikom svakodnevnih aktivnosti. AppGallery predstavlja odličnu nadogradnju na sve što ovaj uređaj pruža - aplikacije za svaku priliku, od dnevnih planova, sastanaka i lepih porodičnih okupljanja biće dostupne svakome uz samo jedan klik na jednoj od najpoznatijih prodavnica aplikacija na svetu.

Samim tim, korisničko iskustvo je definitivno u fokusu kada se govori o inovacijama kompanije Huawei.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

09.07.2023 21:59

dobro rešenje, bravo za Huawei zbog AppGallery i dostup meta i google aps:)