ISKORISTITE SPECIJALNU PONUDU BELVI TRAVELA I UŽIVAJTE!

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

15.06.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belvi Travel vam preporučuje Zakintos, Lefkadu i Pargu: Iskoristite SPECIJALNU PONUDU i rezervišite letovanje u Grčkoj po ceni već od 149€ sa avionskim prevozom.

Belvi Travel za vaš odmor odabrao je kvalitetan apartmanski smeštaj u Grčkoj uz najpovoljnije cene. Iskoristite SPECIJALNU PONDU i letujte avionom na Lefkadi, Pargi ili Zakintosu, po ceni već od 149€.

RepublikaFoto: Promo foto

LEFKADA - desetodnevni specijalni (last minute) paket aražmani:

Lefkadu zovu i ostrvom boja, zbog bele boje stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo), koje čine da plaže imaju predivne nijanse plave boje mora, koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija. Najznačajnije i najpopularnije turističko mesto - letovalište na ostrvu je prelepi NIDRI.

Vila Metropol A kat Nidri je smeštena u mirnom okruženju, 100m od centra Nidrija, 150m od mora i 450m od lepe šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Apartmanska vila ima wi-fi internet, nema parking. Vila poseduje tri tipa smeštaja. Studio sa dva ili tri ležaja i apartman sa četiri ležaja. Sadrže sobu sa odgovarjaćim brojem ležajeva i kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima i terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 18. jun, smeštaj + avion po ceni 299€

Foto: Promo foto

Parga je jedan od primorskih slikovitih gradova koje viđate na razglednicama. Nalazi se u zapadnom delu Grčke u regiji Epir u malom zalivu na obali Jonskog mora. Grad je smešten na padini, okružen šumom i maslinjacima, zapljuskuje ga Jonsko more i pravi je dragulj Epira. Ovaj neobično šarmantan grad, poznat je po zdravoj mediteranskoj klimi, planinama bujne vegetacije u zaleđu i smaragdnoj boji mora.

Vila B kat. DAFNI je udaljena 30m od plaže, smeštena je u blizini centra i pešačke zone koja se proteže promenadom uz more sve do luke. Vila je renovirana početkom 2017-te godine. Studija su manje kvadrature od standardnih dvokrevetnih i trokrevetnih studija. Sadrže sobu sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja. Svaki studio raspolaže kuhinjom sa kuhinjskim elementima, klimom, wi-fi internetom, TV-om, kupatilom i balkonom.

SPECIJALNA PONUDA18. jun, smeštaj + avion po ceni 229€

Foto: Promo foto

Zakintos, ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora, jeste treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio, sa finim belim peskom. Mi smo za vas izabrali Laganas. 

Vila A kat. Nicolas se nalazi na 900m od centra Laganasa, i oko 450m od plaže, u mirnom delu. Neposredno uz vilu se nalaze restorani, hotelski bazeni i supermarket. Studiji sadrže sobu sa dva standardna kreveta, malo izdvojenu kuhinju, klima-uređaj, sef, TV, wi-fi, kupatilo sa peškirima. Na terasi je garnitura za sedenje i obedovanje. 
PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.
SPECIJALNA PONUDA: 18. jun, smeštaj + avionski prevoz, 199€ 

Vila A. kat Chrysafi se nalazi na 400m od centra Laganasa, i oko 200m od plaže, u mirnom delu. Neposredno uz vilu se nalaze restorani i supermarket. Studija sadrže sobu sa dva standardna kreveta, malo izdvojenu kuhinju, klima-uređaj, sef, TV, kupatilo sa peškirima. Na terasi je garnitura za sedenje i obedovanje. 
PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g. 
SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avionski prevoz, 279€ 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading