69-KA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! U ovoj pozi ćete poludeti od zadovoljstva!

Autor: Republika

Lifestyle

15.01.2022

09:49

Poza 77 dobila je naziv po tome kako se tela partnera sjedinjuju tokom seksualnog odnosa, ali ne brinite, ne treba da imate akrobatske veštine da biste mogli da uživate u njoj.

69-KA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! U ovoj pozi ćete poludeti od zadovoljstva!

Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Stari, opštepoznati položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti žena od gume ili cirkuski akrobata.

Direktno stimuliše G-tačku

Sličan je "položaju kašike", odnosno dobio je naziv po tome kako se tela partnera spajaju dok su im tela u tom položaju.

Da biste ovo izveli, potrebno je da legnete na bok, a partner da bude iza vas tako da gledate u istom pravcu. Zatim prebacite nogu na kojoj ne ležite oko iste te noge (dakle one koja je gore) na muškarcu. Kada on uđe u vas, ispravljajte noge u istom ritmu u kom on to radi (što će olakšati penetraciju).

Tu sledi i najzanimljiviji deo - jednom kada prodre u vas, treba da ostanete "prilijepljeni", ali da se oboje savijete u struku tako da formirate od trupa ka gore oblik V i pomerite noge pod uglom od 45 stepeni.

Zvuči komplikovano - ali u praksi je puno jednostavo. U tom položaju stimuliše se direktno G-tačka

Jednostavno, isprobajte taj položaj - čak i ako vam tela neće izgledati poput dve sedmice - prijaće vam čak i dok se samo "nameštate".

Komentari (0)

Loading