OVAKAV MUŠKARAC NIJEDNOJ SREĆU NIJE DONEO! Izbegavajte ga u širokom luku!

Autor:

Lifestyle

10.01.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad je ljubav zaista slepa, a u nekim slučajevima svesno biramo da zanemarimo neke od loših osobina naših partnera.

OVAKAV MUŠKARAC NIJEDNOJ SREĆU NIJE DONEO! Izbegavajte ga u širokom luku!

Foto: pexels.com

veza

Međutim, kada dođe vreme da se odluči šta dalje, morate da zastanete i dobro razmislite. Jedino pitanje koje morete sebi da postavite je: Da li je on muškarac sa kojim želim da budem do kraja života?

A ako pitate žene, one izdvajaju sedam tipova muškaraca koje treba izbegavati u širokom luku.

Vampir – živi na vaš račun

On je uvek tu za vas i uvek možete da računate na njega. Ali on živi kod vas, skroz besplatno. Ne plaća kiriju, ne plaća kredit i nikada ne plaća ni kafu ni večere. Iako je lepo što je tu za vas psihički, dobro bi bilo da znate da možete da se oslonite na njega i kada su realne životne stvari u pitanju.

Ako je lenj, ne želi da radi i bori se i pušta vas da plaćate sve, s vremenom će vam biti sve teže, naročito kad na dnevni red dođu brak i deca. Ostanak sa njim dugoročno je greška jer vi zaslužujete bolje.

Tip koji nije dobro

Republika

Foto: unsplash.com

 

 

Imao je loše detinjstvo, loš život tada, sada, uvek je loše… On se psihički nikad ne oseća dobro. Možete da želite da mu pomognete i da mu budete prijatelj, ali ako ostanete s takvim tipom u dugoročnoj vezi znači da će i vama svakodnevno biti loše jer je to ono što taj čovek projektuje. Njemu je potreban prostor da sam raste, uči i razvija se. Njega ne možete da promenite. Tek kada on sam počne da se brine za svoj život i menja svoje misli i postupke, tada će biti bolje.

To mu ne može niko usaditi, on to sam mora da shvati. Ako ostanete s njim, i vi ćete s vremenom početi da se osećate sve lošije. Zar nije prirodnije da budete s nekim ko vas čini srećnim, inspiriše i podrška vam je da budete najbolje što možete biti?

Utešna nagrada

Ne volite ga onoliko koliko bi trebalo, ali dovoljno da možete da ga trpite. Znate da on nije “onaj pravi” ali nije ni “onaj loš”. Žene često prave ove greške zbog manjka samopouzdanja, ali ako osećate da to stvarno nije “to”, ne morate da ostanete u takvoj vezi. Zaslužujete da budete zaista srećni.

Tip koji je naizgled savršen

Čini se da on ima sve. Završen faks. Super posao. Porodica mu je divna. On je zgodan, šarmantan, pametan, načitan. Ali – nema hemije. Nemojte se mučiti i pokušavati u nadi se da će se hemija probuditi. Vi sami ne birate koga ćete voleti. Sledite svoje srce i napustite ovaj brod ako vas ne privlači i ako vam srce ne igra zbog njega.

Zavodnik i šarmer

 

Nije važno kojim poslom se bavi. On ima ono “nešto”. Smešak, nagnutu glavu u stranu, efikasan nastup. On zna šta ima i koristi to. Zgodan je i zbog njega zaboravljate na sve svoje probleme. Ali, tako verovatno razmišljaju i sve druge žene oko njega.

On je šarmer, zavodnik i šanse da će duga veza s njim biti uspešna su poprilično male. Iako je dobro da kraj sebe uvek imate nekog s visokim samopouzdanjem i šarmom, takođe vam trebaju i odanost, vernost i iskrenost.

Radoholičar

Sav njegov novac neće vam ništa značiti za 15 godina. Kad dobijete decu i bude vam potrebna pomoć. Kad budete želeli uspomene sa zajedničkih večera i ručkova. Kad budete želeli da je prisutan tu kada dete prohoda, padne, prvi put se samo ljulja, donese macu kući… On neće biti tu. Biće na poslu.

Iako zbog njegovog posla možete sebi da priuštite sve na svetu, ako ne želite da budete samohrana majka u braku, dobro razmislite. Želećete muža s kojim možete da delite život, a ne samo novčanik. Njegov posao će njemu uvek i najvažniji, jer on je tako izabrao.

Buntovnik

Republika

Foto: Photo by Alex Iby on Unsplash

 

 

Ovaj tip predstavlja najveći rizik za srećnu budućnost. Oduševiće vas ličnošću, strastvenošću, znanjima, s njim ćete proživeti ono što niste sa bilo kim drugim. Ali, buntovnik, kojem ništa ne odgovara i na ovom svetu mu ništa ne valja, a to neprijatno stanje obično rešava alkoholom, drogom ili drugom ženom...

To nije tip s kojim možete da imate srećnu i mirnu budućnost. Za tako nešto vam je potreban tip na kojeg možete da se oslonite i na kojeg uvek možete da računate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Flojd

10.01.2022 09:49

Zašto uvek plasirate ovakve vesti,ovakve naslove? I uvek su muškarci ti koji nešto ne valjaju,koji nešto nece,koji koče..Ajde za promenu pišite malo o ženama, nisu one svetice kako ih predstavljate..

Odgovori 49 5
Boki Bg

11.01.2022 09:25

@Flojd - #Floyd Zato što ove objave i članke uglavnom pišu žene!

Odgovori 26 3
Darko

11.01.2022 12:55

Kada sve ovo citam i bolje razmislim vama zenama najbolje da nadjete neku drugu zenu i sve ok!!!

Odgovori 34 3
Ja sam svih 7

12.01.2022 12:11

Od kada su zene pocele da ''koriste savete'' ovakvih ''pametnih'' natpisa , brakovi pucaju, porodice nestaju, sve vise je setacica dzukela umesto dece.

Odgovori 34 1