Gigabyte je predstavio Aorus K9 optičku gejmersku tastaturu

Autor: Republika

Razonoda

25.11.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aorus K9 uključuje nove optičke sklopke koji obezbeđuju 0.03ms debounce-a, eliminišu biranje i otporni su na prskanje. Gigabyte je otkrio svoju najnoviju mehaničku tastaturu za igru iz porodice Aorus, tastaturu Aorus K9 optičke tehnologije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Aorus K9 Optical karakteriše optički mehanički prekidači koji proizvode Flaretech i proizvode istezanje vremena niže od 0,03ms. Ovo omogućava veću preciznost igara i neuporedivu izdržljivost od 100 miliona pritiska. Impresivni optički mehanički prekidači nisu jedini impresivni dodatak Gigabyte-ovoj najnovijoj tastaturi, a Aorus K9 je takođe otporan na prskanje sa Gigabyte-om koji tvrdi: "Bez izloženih metalnih konektora, potpuno je otporan na prskanje, čak i omogućava upotrebu pod vodom".

Optički Flaretech prekidači takođe eliminišu biranje, što se postiže upotrebom potpuno optičkog pokreta, a ne elektromehaničkog, piše itsvet.com.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading