CRVENI ZVUČNIK ZA BORBU PROTIV AIDS-a: Kupovinom postajete humani!

Autor: Republika

Razonoda

22.11.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prednost druge generacije Amazonovog Echo pametnog zvučnika je mogućnost zamene školjke, a američka kompanija je sada proizvela i crvenu verziju zvučnika kako bi doprinela u borbi protiv AIDS-a.

RepublikaFoto: twitter.com/CNET
Amazonov crveni Echo zvučnik

Crveni Echo zvučnik identičan je kao i crni, sivi ili metalik. Jedina razlika je u tome što će Amazon za svaki prodati crveni zvučnik donirati deset dolara u humanitarne svrhe.

Brojne tehnološke kompanije takođe su proizvodile posebne verzije svojih uređaja radi prikupljanja humanitarnnih sredstava.

Apple je tako proteklih godina proizvodio brojne iPad uređaje u znak humanitarne podrške, a ranije ove godine proizveo je i crveni iPhone.

Amazon Echo pametni zvučnici inspirisani su svemirskim brodom Enterprise iz Ratova zvezda. Uz pomoć glasovne asistentkinje Alexe, Echo zvučnik može da obavlja brojne zadatke za korisnike kao što su podsećanje na važne obaveze i datume, čitanje vesti, provera vremena, navigacija... 

Dolaskom nove generacije zvučnika, Amazon je unapredio asistentkinju Alexu koja sada može da kreira svakodnevne scenarije i rutine povezujući se s drugim pametnim uređajima u kući.

Tako, na primer, kada Alexi poželite dobro jutro, osim jutarnjeg pozdrava, ona će vam upaliti svetla, podići roletne, dati informaciju o vremenu i upaliti kuvalo.

Echo zvučnici dostupni su u skoro svim tehnološkim prodavnicama, a mogu se naručiti i putem interneta po ceni od 150 dolara. Zvučnik u crvenoj boji takođe bi uskoro trebalo da se nađe na policama prodavnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading