POGREBNA POVORKA KRENULA KA GROBU! Dejanovog brata odnose na groblje u Zlotu - MAJKA SVA ZAVIJENA U CRNO! (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.04.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ubice jedina je iz uže porodice koja će biti na sahrani!

POGREBNA POVORKA KRENULA KA GROBU! Dejanovog brata odnose na groblje u Zlotu - MAJKA SVA ZAVIJENA U CRNO! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je 26. marta u Banjskom Polju, a od tada joj se gubi svaki trag. Uhapšeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković, oba 50-godišnjaka i radnika JKP "Vodovod", koji su priznali da su udarili Danku službenim automobilom, zatim je ugušili i bacili njeno telo na deponiju.

Intenzivno se traga za telom deteta, ali ubice odbijaju da otkriju gde su ga sakrili, a teren u okolini Bora je veoma nepristupačan, što dodatno otežava potragu. Na saslušanju, Dejan je optužio oca Radeta (73) i brata Dalibora Dragijevića (40) za saučesništvo, tvrdeći da su mu pomogli da premesti telo na drugo mesto, ali lokacija ostaje nepoznata.

Dalibor je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, a danas će biti sahranjen na groblju u Zlotu u 14 sati.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, majka Dalibora Dragijevića zavijena je u crno, a iz kuće se čuje lelek i plač. Povorka je oko 13.30 sati krenula ka lokalnom groblju u Zlotu, a pristup groblju imaće samo članovi porodice.

Dalibor je inače preminuo dan pre nego što je trebalo da bude ispitan, ali je prilikom policijskog ispitivanja otkrio 20 lokacija koje bi mogle da budu mesto gde je telo sakriveno, ali policija nije pronašla telo.

Tek danas je na kuću i u centru sela postavljena umrlica za Dalibora, a ni brat Dejan, koji je osumnjičen za ibustvo, ni otac Rade, koji se sumnjiči za pomaganje u prikrivanju tela, neće biti na sahrani, jer im je zahtev odbijen.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading