I GROBARI ŠOKIRANI ONIM ŠTO JE DALIBOR URADIO! U ovu raku će danas biti sahranjen brat Dankinog ubice! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

11.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana Dalibora Dragijevića biće danas u 14 sati u selu Zlot.

I GROBARI ŠOKIRANI ONIM ŠTO JE DALIBOR URADIO! U ovu raku će danas biti sahranjen brat Dankinog ubice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika, Facebook

Mlađi brat Dejana Dragijevića, Dalibor Dragijević (40), koji je osumnjičen za učešće u ubistvu dvogodišnje Danke Ilić, biće sahranjen danas na groblju u selu Zlot.

Dalibor, zajedno sa ocem Radoslavom, uhapšen je zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. Navodno je priznao zločin u policiji, ali nije dočekao saslušanje u tužilaštvu jer je preminuo od srčanog udara u pritvorskoj ćeliji.

Uhapšeni su zbog sumnje da su pomogli Dejanu da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog Polja na, za sada, nepoznatu lokaciju u Boru. Pretpostavlja se da se sve dogodilo 28. marta, dva dana nakon nestanka devojčice.

U Zlotu, gde je živeo Dalibor, nema umrlice, a u toku sahrane danas će biti blokirano groblje.

Naši reporteri nalaze se danas na licu mesta, a meštani su nam rekli da se Daliboru na sahrani neće pojaviti niko. 

- Poznavali smo i Dalibora i njegovog oca i brata. To su dobri ljudi, zaista ne znam šta se to desilo. Oni su se bavili i stolarijom i gipsom, vredni i pošteni ljudi - kazali su za Republiku radnici na lokalnom groblju.

Inače, raka koja je iskopana za pomagača, nalazi se na samom kraju groblja.

 

Podsećanja radi, advokat oca Radoslava Dragijevića rekao je da ne veruje da će danas njegov klijent biti izveden na groblje kako bi prisustvovao sahrani sina, dok je za majku rekao da će ona sigurno posle sahrane biti saslušana. 

Policija od jutros patrolira u blizini groblja, javljaju reporteri Republike, kako im ni najmanji detalj ne bi promakao.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading