KO JE DALIBOR DRAGIJEVIĆ? Brat mu uhapšen za ubistvo male Danke - on mu pomogao da sakrije telo!

Autor:

Hronika

11.04.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Zlot nigde nije istaknuta umrlica.

KO JE DALIBOR DRAGIJEVIĆ? Brat mu uhapšen za ubistvo male Danke - on mu pomogao da sakrije telo!

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Mlađi brat Dejana Dragijevića, Dalibor Dragijević (40), koji je osumnjičen za učešće u ubistvu dvogodišnje Danke Ilić, biće sahranjen danas na groblju u selu Zlot.

Dalibor, zajedno sa ocem Radoslavom, uhapšen je zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. Navodno je priznao zločin u policiji, ali nije dočekao saslušanje u tužilaštvu jer je preminuo od srčanog udara u pritvorskoj ćeliji.

Uhapšeni su zbog sumnje da su pomogli Dejanu da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog Polja na, za sada, nepoznatu lokaciju u Boru. Pretpostavlja se da se sve dogodilo 28. marta, dva dana nakon nestanka devojčice.

U Zlotu, gde je živeo Dalibor, nema umrlice, a prilaz groblju je blokiran od strane policije koja čuva ulaz i sprečava pristup vozilima. Situacija će biti ista i danas - pristup groblju neće biti moguć dok se ne obavi sahrana.

Meštani Zlota su rekli da znaju da je sahrana danas, ali ne znaju u koje tačno vreme.

Majka Dalibora Dragijevića neće prisustvovati sahrani, a nije poznato da li će policija dovesti njegovog oca iz pritvora.

Potraga za telom Danke Ilić je ušla u šesti dan, a državni sekretar MUP-a Željko Brkić je izjavio da se intenzivno pretražuju sva moguća mesta u Banjskom Polju i okolini, kao i rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kako bi telo devojčice što pre bilo pronađeno. Na terenu je već 15 dana veliki broj policijskih i spasilačkih ekipa.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading