DANKE NEMA, A MAJKA UBICE GLUMI ŽRTVU: "Nemam hleba da jedem, pomažu mi komšije..."

Autor:

Hronika

11.04.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ubice opet se oglasila!

DANKE NEMA, A MAJKA UBICE GLUMI ŽRTVU: "Nemam hleba da jedem, pomažu mi komšije..."

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Tokom popodneva, u dvorištu porodične kuće u Zlotu, pojavila se Svetlana Dragijević, majka Dalibora i Dejana.

Svetlana Dragijević, majka ubice male Danke Ilić Dejana i Dalibora, koji mu je pomagao da sakrije telo devojčice, inače provodi ceo dan u kući. Na kapiji nema umrlice za sinom Daliborom. Izjavila je da priprema sahranu sinu, ali da nema snage da izdrži. Juče su satima razgovarali s njom inspektori policije. U popodnevnim satima izneli su papirnu vreću sa predmetima koji bi mogli da rasvetle odgovornost njenih sinova i supruga, kao i da li je Dalibor odneo neku tajnu u grob.

U tom trenutku nije se znalo kada će biti dopremljeno Daliborovo telo i da li će on biti sahranjen danas. Umesto odgovora na pitanje o sahrani, izgovorila je:

- Ja nemam hleba da jedem. Pomažu mi komšije, nemam ovlašćenja na penziju supruga. Više mi nije do života - rekla je za Novosti.

Ona je ranije medijima rekla i da nema novca za sahranu, kao i da ne zna kada će sahrana biti održana.

Svetlana je danima ispitivana nakon što joj je prvo uhapšen sin Dejan, a ptom i privedeni suprug i mlađi sin, nakon što je Dejan priznao ubistvo i optužio oca Radeta i brata Dalibora da su mu pomagali u skrivanju tela.

Dalibor je umro u policijskoj stanici u Boru, i to veče pre nego što je trebalo da bude saslušan, a ranije je policiji odao 20 lokacija na kojima bi moglo da bude telo deteta. Ipak, ni na jednoj nije bilo. Dalibor je inače imao srčanih problema i umro je od infarkta.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading