"BILO MI JE STRAŠNO DOK JE TRAJALO ISPITIVANJE!" Majka monstruma koji je usmrtio malu Danku ČETIRI PUTA bila u POLICIJI!

Autor:

Hronika

10.04.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Dejanova majka Svetlana!

"BILO MI JE STRAŠNO DOK JE TRAJALO ISPITIVANJE!" Majka monstruma koji je usmrtio malu Danku ČETIRI PUTA bila u POLICIJI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

U Borskom okrugu se i danas, sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice koja je uglavnom bazirana na selo Zlot i okolinu kuće Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo devojčice.

Njegova majka Svetlana novinarima je rekla da je četiri puta bila u policiji da daje izjavu povodom ovog slučaja.

- Saslušavali su me policajci. Ovo je već četvrti put da sam bila u stanici policije. Bilo mi je strašno dok je trajalo ispitivanje. Ništa drugo ne znam i ne čitam medije. Sada žurim u Bor da nešto završim - kratko je rekla Svetlana Dragijević za Alo.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće Dejana Dragijevića, ispražnjen je i pretražen rezervoar za vodu, a zatim i korito potoka koji se nalazi u okolini.

Iza potoka se nalazi još pet rezervoara ili bunara, a pretpostavka je da će se danas raditi na tim lokacijama. Pripadnici UKP Bor i beogradskog UKP-a zajedno sa vatrogasnim kamionom sa posebnom opremom za pretragu terena u utorak su stigli u selo Zlot u okolinu kuće Dejana, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić. Juče je pretraživan i drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražila prvih 3,5 kilometara.

Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara. Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi.

Podsećamo, dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića (obojica stari 50 godina) iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.  

Dejan je na saslušanju priznao zločin, dok se Srđan branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.  

Naknadno su uhapšeni Dalibor i Rade Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading