UŠLI SA FANTOMKAMA, PA UDARILI DRŠKOM PIŠTOLJA GOSTA! Isplivali detalji razbojništva u beogradskoj kladionici - ODNELI 200.000 DINARA IZ SEFA!

Autor:

Hronika

11.04.2024

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su zatvorili u toalet!

UŠLI SA FANTOMKAMA, PA UDARILI DRŠKOM PIŠTOLJA GOSTA! Isplivali detalji razbojništva u beogradskoj kladionici - ODNELI 200.000 DINARA IZ SEFA!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Policija intenzivno traga za dvojicom razbojnika koji su u nedelju uveče upali u beogradsku kladionicu i odneli oko 200.000 dinara.

Oni su uz pretnju pištoljima naterali radnika i dvoje gostiju da uđu u tolatet, a zatim iz sefa uzeli sav novac. 

- Dvojica muškaraca sa fantomkama i pištoljima ušli su u kladionicu. Jedan mi je prišao, udario me drškom i naredio ženi i meni da uđemo u toalet. Ubzo je tu zatvorio i radnika - ovako je tokom istrage detalje razbojništva u kladionici u Rakovici opisao N.G. (34) gost lokala i svedok, prenosi Telegraf.

Nezvanično, filmsko razbojništvo snimile su kamere.

O slučaju je obavešten i tužilac koji je naredio da policija pribavi sve dokaze o ovom slučaju.

Kako se nezvanično saznaje, razbojnici koji su bili obučeni u crno sa fantomakama na glavi i naoružani pištoljima upali su u kladionicu.

- Držeći pištolj uperen u radnika zatražili su od njega da preda sav novac iz kase i sefa. Kada je D.A. dao oko 200.000 dinara zatvorili su ga u tolaet kladionice. Unutra su već bili muškarac i žena koji su se sasvim slučajno u njoj zatekli. I radnik je potvrdio da je jedan od razbojnika udario drškom pištolja N.G.- kaže izvor pomenutog portala,

Uplašeni radnik D.A. pozvao je policiju i do detalja ispričao šta se dogodilo.

Istraga je u toku, a policija intenzivno traga za razbojnicima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading