RAZBOJNICI IZNELI 200 000 IZ KLADIONICE! Oružana pljačka u Rakovici - jedan čovek povređen!

Autor:

Hronika

10.04.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, gosta su udarili drškom pištolja.

RAZBOJNICI IZNELI 200 000 IZ KLADIONICE! Oružana pljačka u Rakovici - jedan čovek povređen!

Foto: RINA

Policija u Beogradu intezivno traga za dvojicom razbojnika koji su naoružani pištoljima, u nedelju uveče, opljačkali poznatu kladionicu u Rakovici.

Nezvanično, tada su odneli oko 200.000 dinara.

- Oni su uz pretnju pištoljima naterali radnika i dvoje gostiju da uđu u tolatet, a zatim iz sefa uzeli sav novac. Sumnja se da su odneli oko 200.000 dinara- kaže izvor blizak slučaju za Alo!

Kako se saznaje, gosta su udarili drškom pištolja.

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnike su snimile sigurnosne kamere.

O slučaju je obavešteno nadležno tužilašzvo u Beogradu.

Podsetimo, treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv N.R. (rođen 1978. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 09.03.2020. godine, u naselju Boljevci, izvršio krivično delo Teška krađa u pokušaju iz člana 204. Krivičnog zakonika na taj način što je došao do porodične kuće oštećenog J.M., preskočio ogradu dvorišta i drvena ulazna vrata otvorio zavlačenjem podesnog alata - poluge i snagom tela i tom prilikom razbio staklo na ulaznim vratima, te kako je u tom trenutku naišao komšija oštećenog, okrivljeni je odustao od daljeg izvršena krivičnog dela i seo u svoje vozilo koje je prethodno parkirao ispred dvorišta oštećenog i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Imajući u vidu da je u pitanju višestruki povratnik koji je ranije 17 puta pravnosnažno krivično osuđen Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenog osudi na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading