DA LI BI TOMA FILA BRANIO MONSTRUME KOJI SU UBILI DANKU ILIĆ?! Oglasio se ugledni advokat: Strah me je da kažem..

Autor:

Hronika

10.04.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat je za Republiku otkrio i koja je dva slučaja odbio u celoj karijeri.

DA LI BI TOMA FILA BRANIO MONSTRUME KOJI SU UBILI DANKU ILIĆ?! Oglasio se ugledni advokat: Strah me je da kažem..

Foto: ATA Images, Facebook

Ugledni advokat sa dugogodišnjom karijerom Toma Fila, govorio je danas za Republiku, gde je komentarisao slučaj ubistva Danke Ilić kao i potrage koja traje danonoćno od trenutka kada su ubice priznale šta su uradile. 

On se, govoreći za naš portal osvrnuo i na advokata iz Bora, koji brani oca osumnjičenog Dejana Dragijevića, istakavši da razume zašto je prihvatio ovaj slučaj. 

Republika

Foto: youtubee/printscreen/TV Studio B, Društvene mreže

 

 

- Po advokatskoj etici, moramo da prihvatimo svaki slučaj. Ja sam dva puta odbio znate.  I ja mogu da lažno kažem da nisam sposoban za tako nešto, ali iskreno... Ja sam krivičar, jedino se bavim tim slučajevima. Svaki pd nas kada odbije neki slučaj, vrši povredu advokatske etike - rekao je Fila. 

U DUGOGODIŠNJOJ KARIJERI ODBIO DVA SLUČAJA

- Kada je devojka silovana, potom polivena benzinom i ubijena

- Kada je sin silovao majku, pa joj polomio noge i ruke

Kako kaže, da su ova dva slučaja predata advokatskoj komori, bio bi spreman da bude kažnjen. 

On se potom osvrnuo na potragu za telom Danke Ilić:

Foto: youtubee/printscreen/TV Studio B

Toma Fila

 

- Danka će se tražiti dok ima smisla. Moj osećaj gopvori da telo nikada neće biti nađeno, buni me to što neće izvršioci da kažu gde je telo. Ne smem ni da izgovorim šta mi osećaj govori, da su možda uradili sa telom...Strah me je da kažem - rekao je Fila za kraj razgovora. 

Podsetimo, potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) traje već šest dana. Policija neumorno traga, obilazi i kopajući pretražuje sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi telo devojčice što pre pronašla. Državni sekretar MUP-a, Željko Brkić, istakao je danas da policija neumorno traga za telom Danke Ilić.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading