MESAR "KUKA" U SUDU: Zaradio sam na svadbi 200.000 evra , a ne od kriminala!

Autor:

Hronika

10.04.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Marko kao i Veljko kaže da su mu deca dobijala mnogo novca za rođendane, krštenja kao i kad su bili položajnici.

MESAR "KUKA" U SUDU: Zaradio sam na svadbi 200.000 evra , a ne od kriminala!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marko Miljković

U Specijalnom sudu u Beogradu Veljko Belivuk i Marko Miljković negirali su danas da su novcem stečenim od kriminalnih delatnosti kupovali luksuzne automobile, stanove i pokretne stvari.

Marko Miljković Mesar ostaje pri svemu što je rekao, a boli ga što su im žene optužene.

- Nemam problem da se sudi meni i Belivuku, ali je nefer što su naši najdraži uvedeni u ovo. Tužilaštvo tvrdi da sam ja kupio stanove, a jasno se iz dokumentacije vidi da je kupio moj deda po ocu, a onda ih je nasledio moj otac. Niti sam ja vlasnik,niti sam ih kupio. Druga stvar, navodi se da sam ja kao navijač Partizana, tokom 2015. i 2016. zaradio taj neki novac. To je smešno, ja u to vreme nisam bio ni na jednoj utakmici, ni Partizana ni nekog drugog kluba. Možete da tražite od policije da traži izveštaj i slike sa utakmica, da se vidi da li sam bio. Prvi put sam na utakmici bio u julu 2018. Ovo što je tužilaštvo napisalo nema veze sa istinom - "peni" Miljković.

- Što se tiče stana u Živka Davidovića, trebao je da bude na suprugu. Pravili smo svadbu u "Metropolu" sa preko 300 zvanica i dobili smo preko 200.000 evra, pa smo se dogovorili da bude na nju. Tužilaštvo kaže da je svadba bila 2015. a čudno što je kupljen stan 2020, moja stvar je nigde ne piše kada ja moram da potrošim novac, mogu i da ga zapalim. Dakle, stan je kupljen, nije plaćen u celosti. Ja radim ceo svoj život, radim obezbeđenje lica i objekata, time sam se bavio do hapšenja.


I Marko kao i Veljko kaže da su mu deca dobijala mnogo novca za rođendane, krštenja kao i kad su bili položajnici.

- I od njih su iz kasice prasice uzete pare. Kada sam hapšen po povratku iz Crne Gore u january 2021. kod mene je pronađeno oko 6.650 evra, piše od krivičnog dela, ne to je bio moj novac. Svedoci su govorili neistine, pre svih Aleksandar Papić koji je saslušan u istrazi. On mi je poklonio rolex, doneo mi ga je njegov vozač. Što se tiče novca iz kasice prasice od dece, ja sam čitao dosta knjiga, ali nisam našao kako je tužilaštvo pronašlo pranje novca.


Miljković opleo svedoke saradnike u postupku za ubistva i druga zlodela klana.

- Tužaštvo kao marinonetu koristi svedoka saradnika Srđana Lalića, samo da bi spasio svoju imovinu za koju on zna odakle potiče, ja ne znam. Pobrkao je i vozila i placeve i krivična dela. Počeo je da tvrdi i da je falsifikovao isprave, priča gluposti i u ovom postupku.Tražim da sve svedoke ponovo ispitamo na glavnom pretresu i da vidimo da Gačeća i Ristović ne govore istinu, i da Lalić laže. Tražim i da vidite sve iskaze koje je davao protiv nas u drugom postupku i da mu predočimo šta je sve Lalić slagao. Za sada ne želim da odogaram na pitanja, kada budu saslušani svi svedoci, i kada vidite da svi pokoni ne proističu iz kriminala, još želim da poručim tužilaštvu da ostavi naše porodice na miru a nadam se da ćete vi da vidite sudija kakva je ovo naučna fantastika.

Žene Belivuka i Miljkovića nisu želele da iznose odbranu, već su rekle da su sve šta su imale kazale u tužilaštvu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading