VATROGASCI ZAVRŠILI PRETRAGU OKO KUĆE UBICE: Cisterna i dalje na mestu gde se sumnja da može biti telo dvogodišnje Danke

Autor:

Hronika

09.04.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretraga je obuhvatala nepristupačan teren na kraju bašte u blizini kuće osumnjičenog iz Zlota.

VATROGASCI ZAVRŠILI PRETRAGU OKO KUĆE UBICE: Cisterna i dalje na mestu gde se sumnja da može biti telo dvogodišnje Danke

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Veliki broj vatrogasaca angažovan je kako bi pretražio teren oko kuće osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića. Pretraga je obuhvatala nepristupačan teren na kraju bašte u blizini kuće osumnjičenog iz Zlota.

Na tom mestu se nalazi još uvek cisterna koja je kasnije pristigla i pretpostavlja se da je korišćena za isušivanje rezervoara na tom području, prenosi Telegraf.


Policija je usmerila pažnju na neposrednu blizinu deponije na koju je navodno bačeno telo male Danke, kao i na bunar. Teren ispod brestovačkog mosta je takođe pod intenzivnom pretragom, a scena sa mesta pretrage prikazuje strm teren i postavljene blokade na obe strane mosta radi osiguranja bezbednosti zone pretrage.
Na mesto pretrage stigao je i inspektor policije, kome su pristup omogućili vatrogasci spasioci koji su praznili rezervoare sa vodom. Prema nezvaničnim informacijama, inspektor je bio odvezen do kanala gde se trenutno vrši pretraga, dok su pripadnici UKP-a u civilu ušli u kuću osumnjičenog za ubistvo.

Dvojica muškaraca iz okoline Bora, starosti 50 godina, osumnjičena su za ubistvo male Danke Ilić. Prema dosadašnjim informacijama, oni su priznali krivicu. Iako je cela Srbija sa tugom pratila vesti o nestanku male Danke, sada se fokus javnosti premešta na traganje za njenim telom, dok policija nastavlja sa intenzivnim merama kako bi pronašla ključne dokaze u ovom tragičnom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading