"KRIVIM GA ZA TO DETE, ŠTO SE NIJE ZAUSTAVIO" Školski drug Dankinog ubice izneo ŠOKANTNE informacije o MONSTRUMU!

Autor:

Hronika

09.04.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Meilović, poznanik monstruma, izneo svoje mišljenje o Dejanu Dragijeviću.

"KRIVIM GA ZA TO DETE, ŠTO SE NIJE ZAUSTAVIO" Školski drug Dankinog ubice izneo ŠOKANTNE informacije o MONSTRUMU!

Foto: Republika/printscreen, Društvene mreže

U selu Zlot, meštani su zatečeni osumnjičenjem Dejana Dragijevića za teško ubistvo male Danke Ilić, svega dve godine stare. Siniša Meilović, poznanik osumnjičenog, iznosi svoje mišljenje o Dejanu, ističući da ga krivi za tragediju, ali i izražavajući iznenađenje što se ovako nešto dogodilo. On takođe pominje Dejanovog brata, koji je preminuo u policiji u Boru, a za koga se sumnja da je pomagao Dejanu u skrivanju tela, prenosi Telegraf.

- Išao sam u školu sa Dejanom. Korektan momak. Mogu da kažem da ga krivim za to dete. Što se nije zaustavio kad ju je udario... - kaže Dejanov školski drug.

Podsetimo, intenzivna potraga za telom Danke Ilić (2) i dalje traje. Kako smo ranije pisali, devojčica je ubijena 26. marta, a za ovaj zločin osumnjičena su dva radnika vodovoda u Boru Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Policija i danas traga i neumorno radni na rasvetljavanju ovog zločina.

Od dana kada je devojčica nestala, ekipa portala Republike je na terenu, a danas smo usnimili i kadrove na kanjonu gde se pretpostavlja da bi se Dankino telo moglo nalaziti.

KAKO JE MAJKA BRANILA SINA?

 Od četvoročlane porodice, ostala je samo majka Svetlana u porodičnom domu, međutim kako saznajemo, i ona je juče bila pozvana na saslušanje. Nakon toga ona se vratila kući.

- Odneli su svu njihovu obuću i noževe - rekla je Svetlana.

Svetlana, inače, sve vreme tvrdi da njen sin Dejan, koji je na saslušanju priznao da je ubio devojčicu i premestio njeno telo, nije ubio malu Danku i kako nam je ispričala pre nego što su joj uhapšeni muž i drugi sin, njoj je posle ovih vesti ozbiljno narušeno zdravlje.

- Kad sam čula šta se desilo, ja sam imala 180 sa 100 pritisak, a 94 otkucaja (srca u minutu). Rekla sam da idem u Hitnu (pomoć), ali nije bilo jer bili su ovi u Banskom Polju. I nisam dobro ni sad - bila je prva reakcija majke osumnjičenog Dejana na šta je dodala:

- Dejan je dobar sin, sluša ovde, on je bio moja desna ruka. Za sve. Zato ja plačem, on je bio moja desna ruka. Voleo je neku čašicu samo da popije. Ništa mi nije rekao za devojčicu. Uhapsili su ga na poslu. Nisam ga videla. On treba sad da se kupa, da se brije, da se presvuče. Ja sam na televiziji čula da je uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading