UNIŠTILI SU MI KUĆU, RASKOPALI DVORIŠTE, ČEKAM ADVOKATA: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke žali se na policiju!

Autor:

Hronika

09.04.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ubice Danke Ilić nezadovoljna postupanjem službenika.

UNIŠTILI SU MI KUĆU, RASKOPALI DVORIŠTE, ČEKAM ADVOKATA: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke žali se na policiju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić izrazila je svoje nezadovoljstvo radom policije, tvrdeći da su joj policajci uništili kuću i raskopali dvorište tokom pretresa.

Ona je novinarima rekla da je bila na groblju, pripremajući sve za sahranu svog sina u četvrtak, uključujući kupovinu sanduka i cveća. Izrazila je svoj osjećaj haosa i straha, te je dodala da očekuje dolazak advokata.

Posebno se žalila na policijsku akciju, navodeći da su joj "uništili kuću" i da su sve raskopali i uništili, uzeli stvari iz kuće. Izjavila je da ne može da veruje šta joj se dešava.

Istakla je da i dalje ne veruje da su njen suprug i deca učestvovali u zločinu, dodajući da ne zna ništa o mužu koji je u pritvoru. Izrazila je sumnju u umešanost svojih sinova u ubistvo male Danke, tvrdeći da to nije moguće.

- Policajci su mi upropastili i uništili kuću, sve mi raskopali i uništili, uzeli su mi stvari iz kuće - rekla je majka osumnjičenog, prenosi Informer.

Hitna pomoć danas je ponovo ispred kuće Dankinog ubice Dejana Dragijevića i to pod rotacijom.

Podsećamo, juče je Hitna pomoć došla u kuću majke Dejana Dragijevića, koji je optužen za ubistvo Danke Ilić. Kola Hitne pomoći su ušla u dvorište da pomognu Svetlani Dragijević, majci osumnjičenog oko 18.15 časova, preneo je Telegraf.

UKP inspektori u civilu danas su takođe posetili kuću Dejana Dragijevića, koja se nalazi u mestu Zlot. Prema poslednjim informacijama, policija je usmerila svoju pažnju na neposrednu blizinu deponije na koju je navodno bačeno telo male Danke, kao i na bunar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading