3 KLJUČNE LOKACIJE KOJA POLICIJA DANAS PRETRAŽUJE: Intenzivna potraga za telom Danke Ilić još uvek traje!

Autor:

Hronika

09.04.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policije, spasilački tim i Gorska služba spasavanja angažovani su u pretrazi nekoliko mogućih lokacija.

3 KLJUČNE LOKACIJE KOJA POLICIJA DANAS PRETRAŽUJE: Intenzivna potraga za telom Danke Ilić još uvek traje!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Dvonedeljna agonija porodice Ilić, kao i celokupne javnosti, nastavlja se i danas, tačno 14 dana od nestanka dvogodišnje Danke Ilić. Nakon šokantnog otkrića da je devojčica ubijena, policija neumorno pretražuje nove lokacije u potrazi za njenim telom.

Pripadnici policije, spasilački tim i Gorska služba spasavanja angažovani su u pretrazi nekoliko mogućih lokacija, uključujući bunar pored kuće osumnjičenog, most, i deo Lazarevog kanjona. Prethodno pretraženi deo kanjona, kao i jama iznad kanjona, nisu dali rezultate. Timovi koriste specijalističku opremu i dronove kako bi što efikasnije pretražili teren.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kanjoj koji se pretražuje

Kolona policijskih vozila iz Zlota uputila se ka Boru, zaustavivši se kod brestovačkog mosta radi intenzivne pretrage ove lokacije. Teren je strm i prekriven vegetacijom, što dodatno otežava potragu. Nakon neuspešne pretrage mosta, tim se uputio ka kući osumnjičenog gde intenzivno pretražuju i omanji bunar koji se nalazi u blizini.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Brestovački most

Ovo tragično događaj nije ostao neprimećen ni u lokalnoj zajednici. Stanovnici Zlota i okolnih naselja pružaju podršku policiji u nadi da će se telo male Danke pronaći i da će porodica moći da pronađe makar malo mira nakon ovog strašnog događaja.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Bunar pored kuće osumnjičenog

Policija i danas traga i neumorno radni na rasvetljavanju ovog zločina.

Od dana kada je devojčica nestala, ekipa portala Republike je na terenu, a danas smo usnimili i kadrove na kanjonu gde se pretpostavlja da bi se Dankino telo moglo nalaziti.

KAKO JE MAJKA BRANILA SINA?

Od četvoročlane porodice, ostala je samo majka Svetlana u porodičnom domu, međutim kako saznajemo, i ona je juče bila pozvana na saslušanje. Nakon toga ona se vratila kući.

- Odneli su svu njihovu obuću i noževe - rekla je Svetlana.

Svetlana, inače, sve vreme tvrdi da njen sin Dejan, koji je na saslušanju priznao da je ubio devojčicu i premestio njeno telo, nije ubio malu Danku i kako nam je ispričala pre nego što su joj uhapšeni muž i drugi sin, njoj je posle ovih vesti ozbiljno narušeno zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nena

09.04.2024 15:13

Da nisu nahranili svinje ostacima, to ni lud posle ne bi priznao. Mora da je nesto vrlo bizarno kada pod svim pritiscima te ogranicene kukavice cute.