NAJNOVIJE INFORMACIJE! Majka ubice na saslušanju: Da li je UMEŠANA u skrivanje tela Danke Ilić?!

Autor:

Hronika

08.04.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, i njen muž Rade Dragijević, uhapšen je da zbog sumnje da je pomogao sinu u skrivanju tela devojčice koje još uvek nije pronađeno.

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Majka ubice na saslušanju: Da li je UMEŠANA u skrivanje tela Danke Ilić?!

Foto: printscreen/Kurir TV, Facebook

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, ubice male Danke Ilić za kojom je Srbija danima tragala, biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu, saznaje Informer.

Prema informacijama, ona će biti ispitana kako bi se utvrdilo da li je i ona na neki način učestvovala u zločinu za koji su optuženi njen sin Dejan, kao i njegov brat Dalibor Dragijević koji je juče od posledica infarkta preminuo u zatvorskoj ćeliji u Boru.

Podsetimo, i njen muž Rade Dragijević, uhapšen je da zbog sumnje da je pomogao sinu u skrivanju tela devojčice koje još uvek nije pronađeno.

Podsetimo, Rade Dragijević saznao je da mu je sin Dalibor preminuo u zatvoru, Dalibora primio u zatvoru i, kako smo saznali, tu vest je teško.

On se, piše Informer, i dalje brani ćutanjem.

Podsetimo, potragu za telom dvogodišnje devojčice komentarisao je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Željko Brkić.

- Teško je saznati motive zašto ne želi da sarađuje. Ali vi kod njih možete videti takvo odsustvo empatije i bezobzirnost, čak i sada kada je suočen sa istinom, osumnjičeni ne želi da kaže gde je sakrio telo Danke Ilić. To govori o velikom nedostatku empatije. To dete ima pravo na dostojanstveno sahranjivanje, da roditelji mogu da mu posvete grobno mesto. Lišeni su svakog ljudskog osećanja - ističe Brkić.

Objasnio je da je do sada prikupljeno dovoljno dokaza na osnovu koji može da se zastupa optužnica i dodaje da će nadležni moći da donesu odgovarajuću presudu.

Brkić navodi i da je teško misaono rekonstruisati ovaj zločin i da se nada da će telo Danke Ilić biti uskoro pronađeno.

- Nadam se da će telo Danke biti pronađeno, nesumnjivo je da je dete sa mesta kontakta sa vozilom uneto u vozilo - kaže Brkić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Sanja

08.04.2024 11:24

Pocinjem da sumnjam da je ljudima namesteno, kao priznali ubistvo a nece da kazu za telo

Odgovori 10 20
@Sanja

08.04.2024 11:44

@Sanja - Šta je tu čudno? Psihopata neće da kaže jer psihopata uživa u bolu drugih ljudi!

Odgovori 15 5
Mare

08.04.2024 12:20

@Sanja - Ništa im nije namešteno, cela porodica je bez sumnje učestvovala u sklanjanju tela. To je bilo jasno čim su ove spodobe od oca i majke ubice krenule da kukaju kako su lošeh zdravlja. Nadam se da ih sudski veštače od glave do pete zajedno sa celim neurednom kućom i okućnicom. Kad ih vidimo vidimo lenjost, glupost i zlobu, tako da teško su daleko otišli da bi se otarasili tela.

Odgovori 20 3
Nata iz Banata

08.04.2024 11:40

Baba, progovori! Bar ta smrt jednog od monstruma da ih navede da stave tačku na sve ovo! Vratite Danku njenoj porodici!!! Princezica je zaslužila da je sahrane dostojanstveno!

Odgovori 22 2