BAGERI I POLICIJA! I danas se prekopava deponija kod Banjskog polja - traži se telo male Danke! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

05.04.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za telom Danke Ilić obustavljena je sinoć zbog mraka, ali se danas nastavlja intenzivna potraga.

BAGERI I POLICIJA! I danas se prekopava deponija kod Banjskog polja - traži se telo male Danke! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Potraga za telom devojčice juče je morala da bude obustavljena nakon što je pao mrak, ali se danas nastavlja na više lokacija.

Kako reporteri Republike sa lica mesta javljaju, na deponiji na Starobanjskom putu i danas je teška mehanizacija, radnici JKP, kao i policija, a nikome nije dozvoljeno da priđe mestu na koje je, po tvrdnji osumnjičenih za ubistvo, bačeno telo dvogodišnje Danke.

Blokiran je i prilaz Banjskom polju, mestu gde je poslednji put viđena, a na samom uglu, na mestu do kog policija dozvoljava kretanje, zapaljene su sveće i ostavljeno je cveće.

Podsećamo, nakon što je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić juče objavio, pretražuje se i teren u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za teško ubistvo, a gde se veruje da je prebačeno telo.

Pretraga se vrši i na još nekoliko lokacija, a, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, Srđana Jankovića u selu Luka.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, inače radnici JKP "Vodovod", uhapšeni su juče ujutru, a prema informacijama koje je MUP podelio, oni su priznali i u potpunosti opisali zločin. Prema njihovom priznanju, devojčicu su udarili automobilom "Fijat panda", a potom je ugušili i telo bacili na deponiju.

Oni su zločin učinili kada su krenuli na radni zadatak, a policiji su izjavili da su bili pijani.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jova

05.04.2024 09:57

jeste gledali vodovodsko dvoriste i sam vodovod?tamo su se vratili da razduze auto.mozda i mesto gde su prali vozilo kiselinom