OVDE JE UBIJENA MALA DANKA! Jedan detalj u Banjskom polju slama srca! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

05.04.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče su celu Srbiju zatekle crne vesti, nakon desetodnevne potrage za devojčicom iz Bora!

OVDE JE UBIJENA MALA DANKA! Jedan detalj u Banjskom polju slama srca! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspeli da uhapsi S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu. Osumnjičeni su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP juče.

Ekipa Republike danas je u Banjskom polju gde je poslednji put viđena mala Danka, a meštani su nam pokazali i ulicu u kojoj je dete ubijeno.

Posebno je potresno to što se u blizini mesta nalaze zapaljene sveće i cveće za malu Danku koja je tu monstruozno ubijena.

Policija i danas blokira put ka Banjskom polju, kao i obližnju deponiju, gde se sumnja da je telo devojčice.

Podsećamo, nakon što je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić juče objavio, pretražuje se i teren u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za teško ubistvo, a gde se veruje da je prebačeno telo.

Pretraga se vrši i na još nekoliko lokacija, a, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, Srđana Jankovića u selu Luka.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, inače radnici JKP "Vodovod", uhapšeni su juče ujutru, a prema informacijama koje je MUP podelio, oni su priznali i u potpunosti opisali zločin. Prema njihovom priznanju, devojčicu su udarili automobilom "Fijat panda", a potom je ugušili i telo bacili na deponiju.

Oni su zločin učinili kada su krenuli na radni zadatak, a policiji su izjavili da su bili pijani.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading