EKSKLUZIVNO! Otac Dankinog ubice za Republiku: Odveli su mi i mlađeg sina Dalibora, teško mi je...

Autor:

Hronika

05.04.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan i Srđan priznali su zločin, a meštani oba sela su u neverici da su bili u stanju ovako nešto da urade!

EKSKLUZIVNO! Otac Dankinog ubice za Republiku: Odveli su mi i mlađeg sina Dalibora, teško mi je...

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspeli da uhapsi S.J. (50) i D.D. (50), iz sela Zlot i Luka, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Osumnjičeni su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP juče.

Ekipa Republike danas se nalazi u selu Zlot, mesta u kome živi Dejan Dragijević, osumnjičen za ubistvo male Danke, gde smo zatekli i njegovog oca Radeta.

- Teško mi je, ne mogu da pričam, a i ne znam šta bih rekao.. Odveli su mi i mlađeg sina Dalibora i juče i danas ujutru da da izjavu. I supruga i ja smo srčani bolesnici, juče je zbog nas dolazila Hitna pomoć - rekao je Rade Dragijević za Republiku.

Foto: Republika

Kuća Dejana Dragijevića u Zlotu

On je dodao i da su njih dvojica kobnog dana krenuli na teren da zamene vodomere u Banjskom polju, a kako naš reporter sa lica mesta javlja čovek je vidno uznemiren i potresen situacijom.

Podsećamo, nakon što je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić juče objavio, pretražuje se i teren u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za teško ubistvo, a gde se veruje da je prebačeno telo.

Pretraga se vrši i na još nekoliko lokacija, a, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, Srđana Jankovića u selu Luka.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, inače radnici JKP "Vodovod", uhapšeni su juče ujutru, a prema informacijama koje je MUP podelio, oni su priznali i u potpunosti opisali zločin. Prema njihovom priznanju, devojčicu su udarili automobilom "Fijat panda", a potom je ugušili i telo bacili na deponiju.

Oni su zločin učinili kada su krenuli na radni zadatak, a policiji su izjavili da su bili pijani.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading