UŽAS! Srbin izbo muškarca na pumpi u Severnoj Makedoniji

Autor:

Hronika

03.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez posebnog povoda i razloga, naleteo je na žrtvu i ubo ga nožem u levu stranu grudnog koša

UŽAS! Srbin izbo muškarca na pumpi u Severnoj Makedoniji

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Nož

Osnovno tužilaštvo u Đevđeliji je objavilo da je otpočelo postupak protiv državljanina Srbije zbog nasilnog ponašanja i povređivanja jednog muškarca nožem na benzinskoj pumpi u Josifovu.

Prema saopštenju, srpski državljanin, osumnjičen za krivično delo "nasilje", izvršio je 31. marta u ranim jutarnjim časovima "grubo nasilje nad licem u ugostiteljskom objektu na benzinskoj pumpi u Josifovu", selu na jugu Severne Makedonije.

- Dok su oštećeni i društvo od 15-20 ljudi, njegovih prijatelja, u restoranu proslavljali rođenje novorođenčeta, osumnjičeni je sedeo za drugim stolom sa još jednom osobom. Njih dvojica su pod dejstvom alkohola počeli da lome, udaraju u televizor i prete vlasniku objekta, koji ih je zamolio da odu jer su postali agresivni - navodi đevđelijsko tužilaštvo.

Dodaje da su njih dvojica, „ogorčeni jer su izbačeni, otišli ​​iz zgrade do svog kamiona, nakon čega se osumnjičeni vratio do ulaza gde se nalazio oštećeni, koji je u tom trenutku razgovarao telefonom“.

Bez posebnog povoda i razloga, naleteo je na žrtvu i ubo ga nožem u levu stranu grudnog koša, nanevši mu ubodnu ranu. Osumnjičeni je odmah pobegao, trčeći ka kamionu, ali su ga zaustavili ljudi koji su bili gosti u restoranu“, piše u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Đevđeliji.

Dodaje se da je osumnjičeni državljanin Srbije „nasiljem izazvao osećaj nesigurnosti, opasnosti i straha i kod ostalih gostiju“, javlja Beta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading