OTKRIVAMO: Privatni detektiv traži malu Danku Ilić u Beču!

Autor:

Hronika

02.04.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike nalazi se danas u Beču gde iz minuta u minut izveštavamo o novim saznanjima o Danki Ilić.

OTKRIVAMO: Privatni detektiv traži malu Danku Ilić u Beču!

Foto: facebook, printscreen

Kako Republika saznaje, privatan detektiv angažovan je na pronalasku Danke Ilić u austrijskoj prestonici.

Nezvanična saznanja su i da devojčicica koja je snimljena na stanici u Beču navodno već van Austrije i da se nalazi na putu ka nekoj drugoj evropskoj zemlji.

Navodno postoji mogućnost da je dete ukrcano na voz na stanici Hauptbahnhof, glavnoj železničkoj stanici, odakle kreću vozovi ka Nemačkoj, Italiji, Mađarskoj (za Budimpeštu čak veoma često). 

Snimak iz Beča

Kolege iz austrije srpskoj policiji su dostavile informacije da su uradili antropološko veštačenje snimka preko specijalnog softvera. Preko njega se upoređuju konture lice devojčice sa snimka i nestale Danke Ilić.

Upoređuje se i način hoda, dužina karlice, ruku i nogu.

Kako saznaje Republika, podudaranje je izuzetno visoko. Poklapa se u ogromnom procentu, ali sve to treba uzeti sa rezervom zbog kvaliteta snimka, jer je sniman po mraku i iz veće razdaljine.

Uskoro se očekuje da austrijska policija pronađe još detalja.

Trenutno se pregledaju, pre svega, snimci javnog prevoza kako bi se utvrdilo kretanje osoba sa snimka.Ono što je najnovija informacija je ta, da se proveravaju linije tramvaja pod brojevima 71 i 1

Podsećamo, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora, traje već osam dana.

Dvogodišnja Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova. U trenutku nestanka nosila je ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading