SNIMAK DRONA: Evo šta se vidi iz vazduha na mestu nestanka Danke Ilić (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.03.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresan prizor potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora zabeležen je dronom.

SNIMAK DRONA: Evo šta se vidi iz vazduha na mestu nestanka Danke Ilić (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora ušla je u peti dan.

Na snimku koji je objavio portal ZA Media vide se drugi dan zaredom bageri koji su istovarivali nagomilano smeće iz dvorišta kuće kod koje je poslednji put devojčica viđena.


Juče su se vozila policije i vatrogasaca spasilaca naizmenično smenjivala, a od Danke ni traga. Kao pojačanje su stigla i dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Timove su činili 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Policajci su juče takođe razgovarali i sa meštanima Banjskog Polja, koje su tom prilikom legitimisali i pregledali im kuće.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u peti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom Polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.  Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu "pronađime.mup.gov.rs", devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading