"MAJKA SABOTIRA ISTRAGU!" Boža Spasić o nestanku DANKE ILIĆ: Ivana ne sarađuje sa policijom, daje kontradiktorne izjave!

Autor:

Hronika

30.03.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasić je pohvalio srpsku policiju i danonoćni rad na ovom slučaju.

"MAJKA SABOTIRA ISTRAGU!" Boža Spasić o nestanku DANKE ILIĆ: Ivana ne sarađuje sa policijom, daje kontradiktorne izjave!

Foto: TV Pink/printscreen, Društvene mreže

Bivši DB-ovac Boža Spasić je jutros, komentarišući nestanak Danke Ilić za TV Pink istakao da je majka, koja je poslednja bila sa devojčicom ključni faktor u istrazi. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić

 

Kako je naveo, majka je dosta kontradiktorna. 

- Majka je izazvala komplikaciju kontradiktornim izjavama. Operativan podatak je taj da majka ne sarađuje. Ona se drži jedne priče, pa je menja. Ona ne sarađuje sa policijom - rekao je Spasić za TV Pink jutros. 

Molimo se Bogu da je neko oteo, da je neko nešto uradio, i da je živo, naveo je. 

- Sve radnje do sada su bile usmerene na to da je mrtvo, i to nam daje nadu da je neko oteo, da je živa - priča Spasić. 

Republika

Foto: printscreen/TV Prva, facebook

Boža Spasić i Danka Ilić 

 

PODSEĆANJE

Srbija ulazi u peti dan potrage za nestalom Dankom Ilić. Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred porodične vikendice u Banjskom polju, kada je kako je majka navela izvela svog sina Ivana i ćerku Danku da se istrče.

Majka nestalog deteta se i dalje nalazi u policijskoj stanici. Kako je žena u blaženom stanju nije išla na poligrafsko testiranje. Kako se navodi usled hormonalnog disbalansa rezultati poligrafskog istraživanja ne bi bili validni.

Tokom jučerašnjih sati policija zajedno sa žandarmerijom prečešljala je tinele koji se nalaze ispod kuće i nažalost nisu pronađeni nikakvi tragovi male izgubljene devojčice.

Republika

Foto: MUP, drustvene mreze

 

 

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Iva

30.03.2024 12:43

Ne brinite,majka dobro zna gde je dete i da je živo,zato se i ponaša hladno i nezabrinuto

Odgovori 60 6
Sasa

31.03.2024 21:05

Pas Zigi ne nalazi nikakav trag dete dignutno i odneseno .

Odgovori 18 1