"NA MESTU GDE JE NESTALA OSTALA CUCLA I ĆEBENCE" Boža Spasić otkrio NOVE DETALJE o potrazi za DANKOM ILIĆ: To dete se nije ODVAJALO od...

Autor:

Hronika

30.03.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasiću je jedna stvar posebno čudna.

"NA MESTU GDE JE NESTALA OSTALA CUCLA I ĆEBENCE" Boža Spasić otkrio NOVE DETALJE o potrazi za DANKOM ILIĆ: To dete se nije ODVAJALO od...

Foto: printscreen/TV Prva, facebook

Bivši član DB-a Boža Spasić je ovog jutra za TV Vesti govorio o nestanku Danke Ilić za kojom cela Srbija traga već peti dan. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

- Mnogo je majka imala komotnijeg vremena. Moguće da je ona mnogo toga ranije završila, pa napravila tu scenu. Ima jedna zanimljiva sitnica. To dete je divno, mala devojčica. Ona je uvek imala cuclu, i svi smo mi kao deca imali ćebence, peškirić koje nas je podsećalo na majku. Ovo dete se nije odvajalo od toga... Cucla i peškirić su nađeni na tom mestu - otkrio je on. 

Podsetimo, Srbija ulazi u peti dan potrage za nestalom Dankom Ilić. Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred porodične vikendice u Banjskom polju, kada je kako je majka navela izvela svog sina Ivana i ćerku Danku da se istrče.

Foto: Facebook

 

 

Majka nestalog deteta se i dalje nalazi u policijskoj stanici. Kako je žena u blaženom stanju nije išla na poligrafsko testiranje. Kako se navodi usled hormonalnog disbalansa rezultati poligrafskog istraživanja ne bi bili validni.

Tokom jučerašnjih sati policija zajedno sa žandarmerijom prečešljala je tinele koji se nalaze ispod kuće i nažalost nisu pronađeni nikakvi tragovi male izgubljene devojčice.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading